Yardım Windows Kurmadan BIOS u Nasıl Güncellerim?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,543
Bir sürü videoya baktım bir türlü anlayamadım, detaylı olarak anlatabilecek var mı? Birde windows u kurduktan sonra güncellesem çok zararı olur mu?

Bir sürü videoya baktım bir türlü anlayamadım, detaylı olarak anlatabilecek var mı? Birde windows u kurduktan sonra güncellesem çok zararı olur mu?
Windows u kurduktan sonra da bios güncelleyebilirsin ama ilk bios güncelleyince olabilecek bazi saçma hatalarla karşılaşmıyorsun
Post automatically merged:

Sana önerim gece yarisi akşam bios update yapmaman yönünde ve bios update yapmadan önce planlı bakım calişmalarina internetten bak çok kısada sürse bios update elektrik kesintisi olduğunda anakart garantilik olabilir

Windows u kurduktan sonra da bios güncelleyebilirsin ama ilk bios güncelleyince olabilecek bazi saçma hatalarla karşılaşmıyorsun

Sana önerim gece yarisi akşam bios update yapmaman yönünde ve bios update yapmadan önce planlı bakım calişmalarina internetten bak çok kısada sürse bios update elektrik kesintisi olduğunda anakart garantilik olabilir
Video izlemissin ama bu videoyu da bakmadiysan bakmani öneririm

Son düzenleme:

Video izlemissin ama bu videoyu da bakmadiysan bakmani öneririm
Peki şu an benim flash belleğimde windows 10 var, sisteme kurmak için atmıştım onu, şimdi onu tekrar laptop a atıp bios un son sürümünü mü indireyim yoksa belleğin içinde kalsın mı? Bi zararı olur mu yani?

Olmaz windowsu kurduntan sonra güncelleyebilirsin

detaylı olarak anlatabilecek var mı?
Hangi anakartı kullandığını ve şu an hangi BIOS sürümünde olduğunu söyleyerek başlayabilirsin.
Birde windows u kurduktan sonra güncellesem çok zararı olur mu?
Ben şahsen şu ana kadar kurduğum PC'lerde Windows kurduktan sonra BIOS güncelledim, herhangi bir sorun yaşamadım/yaşamadılar.
Abdullah Bey'in videosunda bellek hatası verdiğini söylüyor ancak ben denk gelmedim, denk gelen vardır.
Mümkün mertebe BIOS'u güncelledikten sonra Windows kur.

ben pc'yi aldıktan 1 yıl sonra bios güncelledim bir sıkıntı yaşamadım

Hangi anakartı kullandığını ve şu an hangi BIOS sürümünde olduğunu söyleyerek başlayabilirsin.

Ben şahsen şu ana kadar kurduğum PC'lerde Windows kurduktan sonra BIOS güncelledim, herhangi bir sorun yaşamadım/yaşamadılar.
Abdullah Bey'in videosunda bellek hatası verdiğini söylüyor ancak ben denk gelmedim, denk gelen vardır.
Mümkün mertebe BIOS'u güncelledikten sonra Windows kur.
Sistemi daha elime ulaşmadı, büyük ihtimal bios güncellemeden gönderecekler, anakart biostar B450MH.

Geri