Neler Yeni

Windows kurulumda depolama bolümü

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Dostlar her şeyi yaptım depolama bölümünde ne yapmam gerekiyor her şeyi silmek istiyorum.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biçimlendir değil ordaki her şeyi sil. Bir tane ayrılmamış alan kalacak üstüne tıkla. Altta boyut yazar onun yanında onaylama butonu var ona tıkla bir uyarı gelecek tamam de sonra ileri de

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Biçimlendir değil ordaki her şeyi sil. Bir tane ayrılmamış alan kalacak üstüne tıkla. Altta boyut yazar onun yanında onaylama butonu var ona tıkla bir uyarı gelecek tamam de sonra ileri de
Silinmiyor hiçbiri

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Dostlar her şeyi yaptım depolama bölümünde ne yapmam gerekiyor her şeyi silmek istiyorum.
Anladığım kadarıyla Windows kuruyorsunuz ve disk paylaştırma bölümündesiniz.
Tüm diskleri temizlemek istiyorsunuz.

(teknoforum.org’dan alıntıdır)​
Windows 10 Kurulumu Nasıl Yapılır - Resimli Anlatım

Eğer bilgisayarınıza ilk kurulum değil ise, bu kısımda sadece ayrılmış alan kalana kadar tüm diskleri seçerek sil butonuna tıklıyoruz. Ancak verilerin tamamen silindiğini unutmayın. Eğer verilerinizi d diskinize yedeklediyseniz d diskini silmemeniz gerekir.

Daha sonra ayrılmamış alanı seçerek yeni butonuna tıklıyoruz.

İşletim sistemi kuracağımız alanın kaç gb olmasını istiyorsak 1024 ile çarparak yazıyoruz. Biz 50 gb diskimizin tamamını kullanacağız. Uygula butonuna tıklayalım

İşletim sistemimiz çalışma sırasında kullanacağı ek disk alanı oluşturacak. Tamam butonuna tıklıyoruz

Sistem ayrıldı yazanda değişiklik yapmıyoruz ve sürücü 0 bölüm 2 diskini seçerek biçimlendir butonuna tıklıyoruz

Dosyalarımızın sileceği uyarısında tamam butonuna tıklıyoruz

Biçimlendirdiğimiz diski seçerek üzerine işletim sistemi kurmak için ileri butonuna tıklıyoruz.

Takıldığınız başka konu olursa yardımcı olmaktan mutlu olurum.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Anladığım kadarıyla Windows kuruyorsunuz ve disk paylaştırma bölümündesiniz.
Tüm diskleri temizlemek istiyorsunuz.

(teknoforum.org’dan alıntıdır)​

Eğer bilgisayarınıza ilk kurulum değil ise, bu kısımda sadece ayrılmış alan kalana kadar tüm diskleri seçerek sil butonuna tıklıyoruz. Ancak verilerin tamamen silindiğini unutmayın. Eğer verilerinizi d diskinize yedeklediyseniz d diskini silmemeniz gerekir.

Daha sonra ayrılmamış alanı seçerek yeni butonuna tıklıyoruz.

İşletim sistemi kuracağımız alanın kaç gb olmasını istiyorsak 1024 ile çarparak yazıyoruz. Biz 50 gb diskimizin tamamını kullanacağız. Uygula butonuna tıklayalım

İşletim sistemimiz çalışma sırasında kullanacağı ek disk alanı oluşturacak. Tamam butonuna tıklıyoruz

Sistem ayrıldı yazanda değişiklik yapmıyoruz ve sürücü 0 bölüm 2 diskini seçerek biçimlendir butonuna tıklıyoruz

Dosyalarımızın sileceği uyarısında tamam butonuna tıklıyoruz

Biçimlendirdiğimiz diski seçerek üzerine işletim sistemi kurmak için ileri butonuna tıklıyoruz.

Takıldığınız başka konu olursa yardımcı olmaktan mutlu olurum.
Öncelikle teşekkür ederim ama benim sorunum farklı yeni seçeneği çıkmıyordu youtube yazdım birkaç kod girdim ve o bölümde hicbir şey kalmadi su an ne yapacagim bilmiyorum biraz daha uğraşacağım

Top Bottom