Windows Kurulumu Hakkında

nurimerts

80+
Reaksiyon skoru
16
Beyler ben şimdi pc alıcağım ama windows kurmak gerekiyor içine ve windows kurmak için usb lazım ama ben usb nin içine windowsu nerden yükliyeceğim pcnin içinde deneme sürümü gelirmi ?

Beyler ben şimdi PC alıcağım ama windows kurmak gerekiyor içine ve windows kurmak için usb lazım ama ben usb nin içine windowsu nerden yükliyeceğim pcnin içinde deneme sürümü gelirmi ?
Hocam hazır sistem alırsanız 30 günlük deneme sürümü geliyor diye biliyorum ve usb ye windowsu herhangi bir video izleyerek yapabilirsiniz

Beyler ben şimdi PC alıcağım ama windows kurmak gerekiyor içine ve windows kurmak için usb lazım ama ben usb nin içine windowsu nerden yükliyeceğim pcnin içinde deneme sürümü gelirmi ?
seçenekler üzerinde varsa deneme sürümü ile yollayabilirler seçenek yoksa windows 10 u microsoft üzerinden indirebilirsiniz ve rehberlerle nasıl kurulacağını öğrenebilirsiniz

Hocam merhaba.
1-USB ye Windows kurmak için öncelikle rufus uygulamasını başka bir bilgisayara indirin.
3-İkinci olarak Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 u indirin
4-kullanacağınız USB yi bilgisayara takın ve rufusu açın
5-rufustan USB yi seçin ve uefi yi işaretleyin
6-yüklediğiniz Windows 10 dosyanızı rufus üzerinden seçin.
7-rufus dosyayı ISO yapacaktır

Rufus a gerek yokki win 10 kurulum ekranında başka bir pc için window seçeneğini seçeceksin ordan usb seçeceksin o direk yazıyor zaten usb ye

Rufus a gerek yokki win 10 kurulum ekranında başka bir PC için window seçeneğini seçeceksin ordan usb seçeceksin o direk yazıyor zaten usb ye
Hocam kendim de yaşadım.o seçenekte bazen kurarken sıkıntı olabiliyor.En garantisi rufustan dosyayı ISO yapmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,383
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri