Hocam USB yi nasıl yaptınız? Ben microsofttan aracı indirdim fakat indirme bittiğinde hata mesajı ile medya başlatılamadı diyor.
Anakart asus ise f8 bas please selct boot device diyecek usb'yi seç ve formata başlaToplama pc ye windows kurucam usb hazır sadece bir şey merak ediyorum boot ayarını kapatmalımıyız açmalımıyız ???
Boot tan usb yi 1. sıraya alıp kaydedip yeniden başlatmalıyız dimi???
Anakart asus ise f8 bas please selct boot device diyecek usb'yi seç ve formata başla
teknopat diye bi kanaldan izledim gayet güzel anlatıyo youtube a girin window usb yazın çıkıyoHocam USB yi nasıl yaptınız? Ben microsofttan aracı indirdim fakat indirme bittiğinde hata mesajı ile medya başlatılamadı diyor.
benim sorularıma cevap verirseniz sevinirimHayır öyle yapma. Anakart ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Markası yani.
Windowsu iso olarak indirmeniz gerekli indirmek isterseniz linki bırakıyım.Hocam USB yi nasıl yaptınız? Ben microsofttan aracı indirdim fakat indirme bittiğinde hata mesajı ile medya başlatılamadı diyor.
sağol <3Anakart asus ise f8 bas please selct boot device diyecek usb'yi seç ve formata başla
teknopat diye bi kanaldan izledim gayet güzel anlatıyo youtube a girin window usb yazın çıkıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim sorularıma cevap verirseniz sevinirim![]()
gerek yok onaAnakartın lazım.
öğrendim ben selct boot device diyecek usb'yi seç ve formata başlagerek yok ona
Rica ederimsağol <3