alprnkoca99
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
Windowsu Kuruyorum tekrar başlatıyor PC kendini fakat yeniden beni bios ekranına atıyor biosu güncelledim ayarları yaptım fakat olmuyor
Çünkü usb hala takılı bekliyorsun boot yapıyorWindowsu Kuruyorum tekrar başlatıyor PC kendini fakat yeniden beni bios ekranına atıyor biosu güncelledim ayarları yaptım fakat olmuyor
Yükleme ekranında çıkardım şuan hocamÇünkü usb hala takılı bekliyorsun boot yapıyor
Hocam anlaşılır düzeyde konuşur musunuz boot v.s çok bilmiyorumBoot yaparken ssd seçersen sorunun düzelir hdd neyse artık yükleme yaptığın yer
Biostan uefiye bastım oraları geçtim şuan mavi ekranda Windows 11 yüklüyor ne yapmam gerekiyorBoot yaparken ssd seçersen sorunun düzelir hdd neyse artık yükleme yaptığın yer
100 olunca yükleme usb çekinHocam anlaşılır düzeyde konuşur musunuz boot v.s çok bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biostan uefiye bastım oraları geçtim şuan mavi ekranda Windows 11 yüklüyor ne yapmam gerekiyor
Bu rehberimden atlamayı yapabilirsinÇok kısa mini rehber
Microsoft yeni güncellemesi ile windows 11 yükleme esnasında Microsoft hesabına girmeyi zorunlu hale getirdi yerel kurulum yapmak isteyenler için
Microsoft giriş Bilgi ekranına ulaştığınız zaman
-ethernet kablosunu çekelim
-Cmd açıyoruz (shift+f10)
Cmd ekranına
-start ms-cxh:localonly
yazıp Enter yapıyoruz
Yerel kurulum ekranı açılıyor (sadece isim yazıp next diyebilirsiniz)
Teşekkürler hocam yaptım100 olunca yükleme usb çekin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu rehberimden atlamayı yapabilirsin
Rica ederimTeşekkürler hocam yaptım
Hocam şimdi de pcyi aç kapa yapınca biosa atmaya çalışıyor açılmıyor pcRica ederim
Hocam anakartımın markası Asus boot menüsünde girdiğimde SSD gözüküyor sadeceAnakart markan nedir görsel bulursam anlatmaya çalışıcam.
Ama temel olarak şöyle bir şeyi kontrol etmen gerek.
Biosa girdiğinda üstte boot ayarları olması lazım oraya gelmen lazım ya da yeni anakartsa genelde f7 yaparak advanced sürüme girmen lazım. Orada boot ayarları olması lazım bazen de yine advance ayarları altında oluyor. Boot priority ayarlarından windows yüklediğin diski en yukarı alman lazım.
Hocam beni biosa atıyor PC biostan boot sekmesinde benim ssdme tıklayıp açabiliyor umarım pcyi sebebi nedirAnakart markan nedir görsel bulursam anlatmaya çalışıcam.
Ama temel olarak şöyle bir şeyi kontrol etmen gerek.
Biosa girdiğinda üstte boot ayarları olması lazım oraya gelmen lazım ya da yeni anakartsa genelde f7 yaparak advanced sürüme girmen lazım. Orada boot ayarları olması lazım bazen de yine advance ayarları altında oluyor. Boot priority ayarlarından windows yüklediğin diski en yukarı alman lazım.