Windows LTSC'ye Pro Key'i girersem

erdem6401

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, yeni bir sistem topladım ve işletim sistemi olarak windows ltsc 64 bit kuracağım deneme süresi ortalama 3-5 ay sürüyormuş. Daha sonra internet üzerinde satılan Windows pro key (ürün anahtarı) alıp etkinleştirmek istersem olumlu sonuç alabilir miyim veya nasıl bir sonuç alırım. Bilgisayarı sonradan formatlamak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, yeni bir sistem topladım ve işletim sistemi olarak windows ltsc 64 bit kuracağım deneme süresi ortalama 3-5 ay sürüyormuş. Daha sonra internet üzerinde satılan Windows pro key (ürün anahtarı) alıp etkinleştirmek istersem olumlu sonuç alabilir miyim veya nasıl bir sonuç alırım. Bilgisayarı sonradan formatlamak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Microsoft bu sürümü şirketler ve iş yerleri için veriyor standart kullanıcı için vermiyorlar diye biliyorum, bu firmalarında ellerinde Windows 10 Enterprise sürümü olması gerekiyor.
Ama 90 günlük Enterprise değerlendirme programına katılarak LTSC iso dosyasını indirebilirsiniz ve 90 gün kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanım için Enterprise lisansı mutlaka olması gerekiyor.
PRO key ile de lisanslayamazsınız (:

LTSC sürümünde bütün donanımlar çalışmayabiliyor. Pro veya Home sürümü yüklemek isterseniz, sıfırdan kurulum yapmanız gerekir. Bugün birisi ses kartını çalıştıramıyordu. LTSC sürümünü kullanıyormuş.

Geri