evet gıderFlash bellekte 7 gb boş yer var diğer klasörleri silmeden nasıl yaparım birde shifdelete.net videosunda biçimlendir falan diyor onu yaparsak içindeki dosyalara bir şey olur mu ?
olabılırDosyaları bilgisayara atıp bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar bilgisayardaki dosyları flash belleğe atsak olur mu ?
E o zaman flahs bellek bir daha çalışmayacak mı windows atıncaolabılır
olacagını sanmıyorum
Bildiğim kadarıyla flashını boşaltman lazım.
Dosyaları bilgisayara atıp bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar bilgisayardaki dosyları flash belleğe atsak olur mu ?
Dosyaları farklı bir cihaza yedekle sonra biçimlendir. Formattan sonra belleğin içindeki format dosyalarını silip tekrar eski dosyalarını yedeklediğin yerden flash belleğe atabilirsinE o zaman flahs bellek bir daha çalışmayacak mı windows atınca
O zaman dosyaları bilgisayara atarım sonra windows olmayan bilgisayara windows yükleyip attığım dosyalarıda geri flash belleğe yüklerim olur dimi böyle ?Dosyaları farklı bir cihaza yedekle sonra biçimlendir. Formattan sonra belleğin içindeki format dosyalarını silip tekrar eski dosyalarını yedeklediğin yerden flash belleğe atabilirsin
Format atacağınız bilgisayara yedeklemeyin. Farklı bilgisayara yedekleyin. Sonra format için flash bellekle istediğinizi yapın. Format işlemi bittikten sonra format dosyalarını silip farklı bilgisayara yedeklediğiniz dosyları tekrar flash bellek içine atın bir sorun olmaz.O zaman dosyaları bilgisayara atarım sonra windows olmayan bilgisayara windows yükleyip attığım dosyalarıda geri flash belleğe yüklerim olur dimi böyle ?
Ekran kartım hd3450 512 mb kaç bit olduğunu bilmiyorum tam 34 bit veya 64 bit farkeder mi ?olabılır
olacagını sanmıyorum
Format atacağınız bilgisayara yedeklemeyin. Farklı bilgisayara yedekleyin. Sonra format için flash bellekle istediğinizi yapın. Format işlemi bittikten sonra format dosyalarını silip farklı bilgisayara yedeklediğiniz dosyları tekrar flash bellek içine atın bir sorun olmaz.
Ekran kartım hd3450 512 mb kaç bit olduğunu bilmiyorum tam 34 bit veya 64 bit farkeder mi ?
Ekran kartınızla bir alakası yok diye biliyorum ben. Eğer Ram 3GB ve altıysa 32Bit, 3GB'dan yüksekse 64Bit kuracaksınız.Ekran kartım hd3450 256 mb kaç bit olduğunu bilmiyorum tam 34 bit veya 64 bit farkeder mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: