Neler Yeni

Windows OEM Key Alan Varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut Vardar
Arkadaşlar sistem için windowsu etkinleştirmek istiyorum ama windows a 3k vermek istemiyorum acaba aranızda pc topladıktan sonra Windows OEM key kullanan varmı varsa güvenilir mi? ?

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Ben aldım 2017 hala format sonrası ayni key kullanıyorum

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
2 bilgisayarımda da bu fiyatlara key alıp kullandım windowsu hiç bir sorun yaşamadım şuan win11 kullanıyorum onun için de aynı şekil 30tlye key aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut Vardar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.saglamlisans.com/ ben bu siteden win10 pro ve microsoft365 aldım. gayet memmnunum anında teslim ediliyor keyler.
win11 yada win10 mu almalıyım ve pro/home mi daha iyi @FronX @Yusufya
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 bilgisayarımda da bu fiyatlara key alıp kullandım windowsu hiç bir sorun yaşamadım şuan win11 kullanıyorum onun için de aynı şekil 30tlye key aldım
hangi siteden hocam sağlam lisansmı ?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

pro daha iyidir onda her şey açıkken home da bazı özellikler kısıtlı oluyor sistemin özelliklerini atarsan win 11 için uygun olup olmadığına bakabilirim ona göre geçiş yapabilirsin

başka bi siteden almıştım da şimdi hatırlamıyorum sağlam lisans da kötü değildir duymuştum daha önce o siteyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mahmut Vardar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pro daha iyidir onda her şey açıkken home da bazı özellikler kısıtlı oluyor sistemin özelliklerini atarsan win 11 için uygun olup olmadığına bakabilirim ona göre geçiş yapabilirsin

başka bi siteden almıştım da şimdi hatırlamıyorum sağlam lisans da kötü değildir duymuştum daha önce o siteyi
Ryzen 5 5600x ve rtx 3070ti 16gb ram sistem acaba fps düşüşü yaşatırmı win11 win10a göre

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Ryzen 5 5600x ve rtx 3070ti 16gb ram sistem acaba fps düşüşü yaşatırmı win11 win10a göre
hayır hocam hiç bir sıkıntı yaşamazsınız ben de imzamda yazan sistemle win11 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
E PTT AVM den 5 TL ye almıştım yeğenimin PC si için. 2 haftadır kullanıyor bir sıkıntısını görmedim.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

milenix

80+ Gold
Arkadaşlar sistem için windowsu etkinleştirmek istiyorum ama windows a 3k vermek istemiyorum acaba aranızda pc topladıktan sonra Windows OEM key kullanan varmı varsa güvenilir mi? ?
hocam onlar çalışır ama yasal değildir çoğu mak key oluyor eğer gerçekten oem veya retail ise çalıntı ya da cc ile alınıp ucuza satılıyor

Top Bottom