Neler Yeni

Windows oem key satın alma

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Oem keyler yasal olmayan bir şey içermiyor. Oem keyler tamamen microsoft onaylıdır. Tek kullanımlık oluyor. Aynı bilgisayarda kullanmak şartıyla istediğiniz kadar format atıp kullanabiliyorsunuz. Tam tersine crack programları yasal değildir ve insanları crack amacıyla virüslü güvenilir olmayan programlara yönlendirmeyelim.

Yıllardır 3 farklı bilgisayarımda 3 farklı oem key kullanıyorum ve kaç yıl geçmesine rağmen hiçbir problem yaşamadım. Ben o zamanlar n11 üzerinden almıştım fakat şuan birçok satıcı güvenilir olmuyor. Araştırıp öyle alın.
Hocam madem Microsoft onaylı.25 TL gibi cüzzi bir miktara satılıyor.Microsoft Windows'u neden 750-1350 TL'ye satıyor? Bunu açıklar mısınız önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kürşat Canciğer
Hocam madem Microsoft onaylı.25 TL gibi cüzzi bir miktara satılıyor.Microsoft Windows'u neden 750-1350 TL'ye satıyor? Bunu açıklar mısınız önce.
Oem ürünler üreticiler için yapılmış tek kullanımlık keylerdir. 2000 tl lik bir laptopa kimse 1000tl lik bir windows keyi koymaz, fakat freedos olmayan bütün laptoplar farkındaysanız ucuzda olsa pahalıda olsa orjinal windows ile gelmektedir ve oem key kullanılmaktadır. Deneme sürümündeki windows 10 u internet bağlantınız varken oem key ile etkinleştirirseniz windows sunucularına bağlantı sağlanıp microsoft tarafından sisteminiz onaylanır. Ek olarak orjinal bir windowsa sahip laptop kullanıyorsanız CMD üzerine slmgr.vbs -dlv yazarsanız Windowsun oem olarak etkinleştirildiği bilgisini alacaksınız. Ben zamanında oem keylerin 1 tanesini 40 tl den almıştım ve ozamanın 40 tl si şimdiden daha değerli. Şuan 10 tl ye satanlarda var fakat onları tavsiye etmiyorum çünkü sattığı lisanslar şirketler için yapılmış 1000 kullanımlık lisans.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Oem ürünler üreticiler için yapılmış tek kullanımlık keylerdir. 2000 tl lik bir laptopa kimse 1000tl lik bir windows keyi koymaz, fakat freedos olmayan bütün laptoplar farkındaysanız ucuzda olsa pahalıda olsa orjinal windows ile gelmektedir ve oem key kullanılmaktadır. Deneme sürümündeki windows 10 u internet bağlantınız varken oem key ile etkinleştirirseniz windows sunucularına bağlantı sağlanıp microsoft tarafından sisteminiz onaylanır. Ek olarak orjinal bir windowsa sahip laptop kullanıyorsanız CMD üzerine slmgr.vbs -dlv yazarsanız Windowsun oem olarak etkinleştirildiği bilgisini alacaksınız. Ben zamanında oem keylerin 1 tanesini 40 tl den almıştım ve ozamanın 40 tl si şimdiden daha değerli. Şuan 10 tl ye satanlarda var fakat onları tavsiye etmiyorum çünkü sattığı lisanslar şirketler için yapılmış 1000 kullanımlık lisans.
Hocam çok açıklayıcı anlattığınız için teşekkürler ama hala şaşkınlık içerisindeyim.Aldığımız 750 TL'lik Windows da mı OEM oluyor.Bu çok saçma değil mi?

Kutaygb

80+
epttawm'den aldım sorunsuz çalışıyor fakat eğer oem key alıcaksanız sadece o anakart ta kullanabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
N11 den 10 tl ye almıştım ancak anakarta gömülü olur yani sadece satın aldığın bilgisayarda (format da atarsan bir şey olmaz) kullanıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kürşat Canciğer
Hocam çok açıklayıcı anlattığınız için teşekkürler ama hala şaşkınlık içerisindeyim.Aldığımız 750 TL'lik Windows da mı OEM oluyor.Bu çok saçma değil mi?
Eğer microsoftun kendi sitesinden alırsanız oem olarak geçmiyor ömürlük lisans istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Oem keyin olayı microsoft firmaya 1000 adet key veriyor ucuzdan tek kullanımlık laptopun anakarına gömün satarken laptop harici kullanılmasın. Sonra adamlar onları anakarta gömmeden ucuz fiyata satıyorlar. Mesele güvenilir yerden almak. Şuan kullandığım laptop acer ve keyi oem gözükmekte çünkü microsoft tarafından acere toptan olarak satılmış oem key barınıyor. Tek kullanımlık olduğu için bu laptop harici biryerde kullanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç yıl önce 3 oem key almıştım n11 den onlarıda aktif olarak kullanıyorum format atsamda windows orjinal kurulu geliyor anakarta gömüldüğü için. 3 farklı key almamın sebebi oem keyler tek kullanımlık tek key 3 bilgisayarda kullanılmaz. Satın alırken kesinlikle satıcı ile ile görüşün oem key olduğunu onalasınlar. Mak key satıyor bazıları binlerce kişi aynı keyi kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Eğer microsoftun kendi sitesinden alırsanız oem olarak geçmiyor ömürlük lisans istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Oem keyin olayı microsoft firmaya 1000 adet key veriyor ucuzdan tek kullanımlık laptopun anakarına gömün satarken laptop harici kullanılmasın. Sonra adamlar onları anakarta gömmeden ucuz fiyata satıyorlar. Mesele güvenilir yerden almak. Şuan kullandığım laptop acer ve keyi oem gözükmekte çünkü microsoft tarafından acere toptan olarak satılmış oem key barınıyor. Tek kullanımlık olduğu için bu laptop harici biryerde kullanamıyorum.

Birkaç yıl önce 3 oem key almıştım n11 den onlarıda aktif olarak kullanıyorum format atsamda windows orjinal kurulu geliyor anakarta gömüldüğü için. 3 farklı key almamın sebebi oem keyler tek kullanımlık tek key 3 bilgisayarda kullanılmaz. Satın alırken kesinlikle satıcı ile ile görüşün oem key olduğunu onalasınlar. Mak key satıyor bazıları binlerce kişi aynı keyi kullanıyor.
Teşekkürler.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan

Mileven

80+ Silver
antivirüs crack benzeri programları tehdit olarak algılıyor çünkü ama tehditlik bir durum yok ama bazı programlar için geçerli bu sadece

bu korsan mı sence ?

@Mehmet Yılmaz

abi korsan içerik mi bu ?
ucuza keyler alabılırsın 15 tl ye programlar ıle yapma bılgısayarına gırme rısklerı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
Ben aldım 20 TL'ye 5dk içinde mailime geldi pc yi 2 kere formatladım otomatik orjinal yapıyor tek pcde kullanabiliyosun ama her formatta orjinal yazılım oluyor alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom