Çözüldü✓ Windows Orijinal değil?

Basrii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
Arkadaşlar sistemim hazır sistem olduğu için windows etkinleştir yazısı bulunmakta ben o yazıyı bir şekilde kaldırdım ama windows şuan aktif değil. Bu yüzden bilgisayarda word ve powerpoint gibi programlar yok. Kız arkadaşım benden slayt yapmamı istedi ve benim sistemde powerpoint yok. Bunu googleden filan indirmem mi lazım veya nasıl çözerim bunu bilen varsa yazarsa sevinirim. ( Bu arada konuyu hangi etikete açacağımı bulamadım, yanlış ise kusura bakmayın)

libreoffice

Arkadaşlar sistemim hazır sistem olduğu için windows etkinleştir yazısı bulunmakta ben o yazıyı bir şekilde kaldırdım ama windows şuan aktif değil. Bu yüzden bilgisayarda word ve powerpoint gibi programlar yok. Kız arkadaşım benden slayt yapmamı istedi ve benim sistemde powerpoint yok. Bunu googleden filan indirmem mi lazım veya nasıl çözerim bunu bilen varsa yazarsa sevinirim. ( Bu arada konuyu hangi etikete açacağımı bulamadım, yanlış ise kusura bakmayın)
O yazıyı cmd kod girerek yaptıysanız korsan key diye biliyorum onu

LibreOffice ve Office Online kullanabilirsiniz yada crack office2007.

hocam libreoffice dediğiniz powerpointden ne farkı var mesela? ben powerpoint den slayt yaptım sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam özenerek bir şey yapmak lazım ayıp olur.
Telefondan yapsana direk PowerPoint yükleyip

Telefondan yapsana direk PowerPoint yükleyip
hocam telefon beni zorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok çok yardımınız dokundu ya, sağolun ben kendim çözdüm. iyi akşamlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler