Neler Yeni

Windows orjinal şartmı

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bir tane usb flash bellek bul 16gb olursa iyi olur 8gb yetermi bilmiyorum. Evde başka pc yoksa internet cafeye git microsoftun kendi sitesinde var zaten rufusla falan uğraşmana gerek yok win10 indirirsen başka pcye yüklüycem diye seçenek olacak indirdiğin programda ona basınca usbye kendi yazıyor. Sonra usbyi pcye takacaksın biostan başlatma seçeneğini usbye alacaksın ve sobra kurmaya başlarsın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizecem bugun fiyat listesi almaya gittim bi firmadan firmada toptancı saglam biyer bi tanidigimiz var dedi o sana windows 10 kurar dedi 50tl mi ne hicbir sorun cikarmaz dedi orjinal alsanda aynı sizce bir zararı olurmu
sakın korsana girme en kötü tarafı ise onu yapan adam gereksiz diye dosya siliyor sonra sen bi driver kurarken sıkıntı çıkarıyor en iyisi orijinal en azından işletim sisteminde

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ben OEM key kullanmanızıda tavsiye etmiyorum. Diğer bilgisayarıma kurmuştum ancak içim rahat değil çünkü cmd'den slmgr/xpr koduyla orjinal olup olmadığını test ettiğimde orjinal olmadığını gördüm ve bilgisayarı formatlayıp anakartı değiştirdim orjinal lisansa geçtim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben OEM key kullanmanızıda tavsiye etmiyorum. Diğer bilgisayarıma kurmuştum ancak içim rahat değil çünkü cmd'den slmgr/xpr koduyla orjinal olup olmadığını test ettiğimde orjinal olmadığını gördüm ve bilgisayarı formatlayıp anakartı değiştirdim orjinal lisansa geçtim.
Ne bahtsızsın, OEM key aldığına emin misin?
O kodu girince OEM kodlarda süresiz olarak etkinleştirildi yazar.
5 TL alsan da aynı 1000 TL alsan da, ikisi de aynı.
Son kullanıcıya etki eden bir şey olmuyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ne bahtsızsın, OEM key aldığına emin misin?
O kodu girince OEM kodlarda süresiz olarak etkinleştirildi yazar.
5 TL alsan da aynı 1000 TL alsan da, ikisi de aynı.
Son kullanıcıya etki eden bir şey olmuyor.
Bunu almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,045
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom