Neler Yeni

Windows Search Google çıkıyor. Nasıl kapatılır?

HYPERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HYPER
Herkese merhaba Windows 2004 güncellemesini 3 gün önce yaptım. Ama bu gün bilgisayarı yeniden başlatmak istedim. Yeniden başlatırken güncelleme yaptı. Ve fotoğrafda gördüğünüz ismini bilmediğim Google gibi bir şey geldi. Bu virüsmü yoksa başka bir şey mi? Dün böyle bir şey yoktu. O yeniden başlatılırken yapılan güncellemeden sonra oldu. Ve dünden şuana kadar hiçbir şey ne yükledim ne yaptım. Ne olabilir acaba?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    616.4 KB · Hit: 48

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
arama çubuğu ayarlarından düzelt

Petrichor

80+ Silver
Herkese merhaba Windows 2004 güncellemesini 3 gün önce yaptım. Ama bu gün bilgisayarı yeniden başlatmak istedim. Yeniden başlatırken güncelleme yaptı. Ve fotoğrafda gördüğünüz ismini bilmediğim Google gibi bir şey geldi. Bu virüsmü yoksa başka bir şey mi? Dün böyle bir şey yoktu. O yeniden başlatılırken yapılan güncellemeden sonra oldu. Ve dünden şuana kadar hiçbir şey ne yükledim ne yaptım. Ne olabilir acaba?
normal sıkıntı yok

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
arama cubugu ayarlarını düzelt

HYPERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HYPER

Orda aradım herşeyi ama bulamadım. Nasıl düzeltebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

denemedim ama kapatılıyor dur

Arkadaşlar bir anda kayboldu. Ama nasıl yaptığımı bilmiyorum. Aslında bir şey yapmadım. Kendi kendine düzeldi tekrar bakarmısınız bi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom