Windows sürümü yükseltme karlı mı?

Kutlay21

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler sorum şu bilgisayarım win 11 destekliyor diye win sürümünü yükseltmek her zaman karlı olur mu? Mesela win 11 geçtim diyelim laptop un performansı arttı fakat açılış süresi iki katına çıktı veya pil süresinde azalma gibi durumlarla karşılaşır mıyım? Yoksa her anlamda sistem daha iyi bir hale mi bürünür? Cevaplarsanız sevinirim. <3 (Bonus 10 dan 11 e geçişte dosyalarım oyunlarım vs. silinir mi?)

Pil süresinde açılma sanmıyorum açılış süresi de sanmıyorum performansta da zaten çok artmaz kârlı olur mu bence olur yeni özellikler yeni bir başlangıç dosyalar oyunlar falan da Windows Update ile geçersen silinmez canım

Pil süresinde açılma sanmıyorum açılış süresi de sanmıyorum performansta da zaten çok artmaz kârlı olur mu bence olur yeni özellikler yeni bir başlangıç dosyalar oyunlar falan da Windows Update ile geçersen silinmez canım
Benim 30 FPS kadar arttı oyunlarda tüm grafik ayarlarında.Ve açılma sürem yarı yarıya kadar azaldı.Oyunların programların açılması hızlandı.Bence geçilir

Uptade ile geçenler çok hatalarla karşılaştıklarını söylüyorlar. Program, oyun gibi açmaya çalıştıklarında hatalar aldıklarını dile getiriyorlar.

Uptade ile geçenler çok hatalarla karşılaştıklarını söylüyorlar. Program, oyun gibi açmaya çalıştıklarında hatalar aldıklarını dile getiriyorlar.
İSO ile yükseltmek Update mi oluyor?

W11 kurdum 3 saniyede açılıyor. (ciddi)

Sıfır kurulum yapmadım programlarım duruyor
update yapmışsınız işte
Benim demek istediğimde update yoluyla geçenler. Hatalarla karşılaştıklarını söylediler. Ben sadece bunu dile getirmek istedim.
Konu sahibinin bu durumu göz önünde bulundurmasını istedim.

Beyler sorum şu bilgisayarım win 11 destekliyor diye win sürümünü yükseltmek her zaman karlı olur mu? Mesela win 11 geçtim diyelim laptop un performansı arttı fakat açılış süresi iki katına çıktı veya pil süresinde azalma gibi durumlarla karşılaşır mıyım? Yoksa her anlamda sistem daha iyi bir hale mi bürünür? Cevaplarsanız sevinirim. <3 (Bonus 10 dan 11 e geçişte dosyalarım oyunlarım vs. silinir mi?)
yeni işletim sistemleri zaten sorunları gidermek ve herşeyi daha iyi hale getirmek için çalışır sorun yaşayacağını sanmıyorum

update yapmışsınız işte
Benim demek istediğimde update yoluyla geçenler. Hatalarla karşılaştıklarını söylediler. Ben sadece bunu dile getirmek istedim.
Konu sahibinin bu durumu göz önünde bulundurmasını istedim.
Ben hiç karşılaşmadım.Bir sürü program oyuna girdim sorun yaşamadım Valorant hariç.O da düzeldi

Ryzen işlemci kullanıyorsan hantallık var biraz. Bende 2 tane Ryzen işlemci var biri 3600x biri 5800x ikisinde de hantallık var. İntel kullanıyorsan göm gitsin

Geri