bu tarz yazılım sorunların yada sorun olan konu görürsen büyük ihtimal hocamız yardımcı olacaktır @Emmreearama yerine tarih yazıyordum tar yazınca tar.exe çıktı bidaha yazınca çıkmadı
Windows 11 kullanıyorsun sanırım. Bu Windows 11'e yeni güncelleme gelecekti. Winrar gibi program indirmeden dosya ayıklamayı sağlayan program sanırım bu.arama yerine tarih yazıyordum tar yazınca tar.exe çıktı bidaha yazınca çıkmadı
yok windows 10Windows 11 kullanıyorsun sanırım. Bu Windows 11'e yeni güncelleme gelecekti. Winrar gibi program indirmeden dosya ayıklamayı sağlayan program sanırım bu.
Sorun yok hocam aynısı bende de var. Dediğim gibi Windows'un zip klasöre ayıklama gibi bir şey olması gerek.yok windows 10
peki ben crack pes 21 indirdim full program indirden oyunu açınca işlemci 70 filan ekran karto 60 derece oluyor ve pc biraz daha sesli çalısyor tarattım kaspersky virus bulmada malware byte utroorenti virus buldu virus totalde sadece malicious.high.ml çıktı mining filan mı ?Sorun yok hocam aynısı bende de var. Dediğim gibi Windows'un zip klasöre ayıklama gibi bir şey olması gerek.