Windows u bir türlü yükleyemiyorum

Reaksiyon skoru
4
Öncelikle merhaba bilgisayarım çalışıp görüntü vermiyordu ben de ram söküp taktım temizledim biraz. ekran gelmeye başladı
Recovery modundaydı yani windows yükle falan diyodu herşeyi hallettim usb ye. Taktım usb yi pc ye windowsu yüklemeye başladım bozuk olan pc ye yükleniyodu hata verdi yükleme durdu ben de kapatıp açtım bu sefer de HDD yi görmemeye başladı windowsu oraya uüklemek için şimdi de windows BOOT MANAGER e atıyo

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    3.1 MB · Hit: 43
Öncelikle merhaba bilgisayarım çalışıp görüntü vermiyordu ben de ram söküp taktım temizledim biraz. ekran gelmeye başladı
Recovery modundaydı yani windows yükle falan diyodu herşeyi hallettim usb ye. Taktım usb yi pc ye windowsu yüklemeye başladım bozuk olan pc ye yükleniyodu hata verdi yükleme durdu ben de kapatıp açtım bu sefer de HDD yi görmemeye başladı windowsu oraya uüklemek için şimdi de windows BOOT MANAGER e atıyo
UEFI Boot'u, Fast Boot'u ve Full Screen logoyu enabled yapın ve UEFI olarak Windows USB'si hazırlayın.

UEFI Boot'u, Fast Boot'u ve Full Screen logoyu enabled yapın ve UEFI olarak Windows USB'si hazırlayın.
Şimdi denicem çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi denicem çok teşekkür ederim
Reis böyle bişey oldu ama

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Hit: 28
Son düzenleme:
İleri deyin ve tamam deyin. Kurulum yeniden başladığında USB'yi çıkartın.

USB'yi burada sökmeyeceksiniz. USB'yi çıkardıysanız geri takın ve kurulumdan çıkıp tekrar girin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri