Neler Yeni

Windows u güncellemeye korkuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Metin
benim pc nin ekranına görüntü gelmiyordu bu da windows güncellemesi ile aynı anda olmuştu bilgisayarcıya götürdüm format attı eve geldim ama pc yi yeniden başlatınca ekrana görüntü gelmiyordu sonra windows güncelleme driver fln derken tekrar ekran gitti ve gelmedi ondan sonra garantiye verdim 20 günün sonunda tekrar geldi format atıp bios ayarları yaptılar sanırım pc ye görüntü geliyor ama şuan windows u güncellemekten korkmuyorum değil bunu iptal etmenin bir yolu var mı acaba güncelleştirme yüklemek için bilgisayarınız yeniden başaltılması gerekiyor yazıyor ben güncellemek istemiyorum

01Ringo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ Bayram
benim PC nin ekranına görüntü gelmiyordu bu da windows güncellemesi ile aynı anda olmuştu bilgisayarcıya götürdüm format attı eve geldim ama PC yi yeniden başlatınca ekrana görüntü gelmiyordu sonra windows güncelleme driver fln derken tekrar ekran gitti ve gelmedi ondan sonra garantiye verdim 20 günün sonunda tekrar geldi format atıp bios ayarları yaptılar sanırım PC ye görüntü geliyor ama şuan windows u güncellemekten korkmuyorum değil bunu iptal etmenin bir yolu var mı acaba güncelleştirme yüklemek için bilgisayarınız yeniden başaltılması gerekiyor yazıyor ben güncellemek istemiyorum
Sen güncellemesen bile otomatik güncelleyecek,sorun oluşacağını sanmıyorum,
Eğer güncellemeleri tamamen kapatmak istiyorsan çalıştır>msconfig>hizmetler>windows update'yi kapat.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Windows'unuzu mutlaka güncelleyiniz. Güvenlik sorunlarının ve hataların giderilmesi için oldukça önemlidir. ''Ben Windows Update'i kapattım'' diyen çoğu kişilerde ileride bunun sıkıntısını çekmekte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows'unuzu mutlaka güncelleyiniz. Güvenlik sorunlarının ve hataların giderilmesi için oldukça önemlidir. ''Ben Windows Update'i kapattım'' diyen çoğu kişilerde ileride bunun sıkıntısını çekmekte.
tamam performans ödevlerimi yapıp hocalarıma göndereyim ekran giderse bidaha en azından ödevleri atmış olurum güncelleme yapınca yazacağım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
bakalım belki iptal etmeyi bilen vardır yoksa güncelleme yapacağım 20 günlük garantiden geldi cidden çok stres oldum
Yav korkak olmayın bukadar arkadaşım garanti nededi windows güncellerken tesadüf olmuş güncelle gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Metin
Yav korkak olmayın bukadar arkadaşım garanti nededi windows güncellerken tesadüf olmuş güncelle gitsin
garanti belge bile yollamamış windows kurup farklı programlardan benchmark yapmışlar normalde korkmam ama performans ödevlerimi yapmak için 2 günüm kaldı bunlarda sadece bilgisayardan yapılabiliyor ve aynı sorunun 2 kere windows güncellemesi üzerine olması korkutuyor beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Metin
güncelledim ve açıldı hiç sıkıntı olmadan oh be vallaha pc yi yeniden başlatırken kalbim duruyordu

Top Bottom