nisan ayı güncelleştirmesini indiriyordum 34 de kaldı 1 yada 2 saat geçti hayla 34 pc yeniden başlatım windows update denetlemede kaldı güncelleştirmeyi duraklat dedim arkada windows modül yükliyicisi çalışıyor bu 2 sorunu nasıl çözerim
sanıyorum hdd ile kullanıyorsun. bu tarz hatalar win10+hdd ikilisinde olabiliyor.nisan ayı güncelleştirmesini indiriyordum 34 de kaldı 1 yada 2 saat geçti hayla 34 pc yeniden başlatım windows update denetlemede kaldı güncelleştirmeyi duraklat dedim arkada windows modül yükliyicisi çalışıyor bu 2 sorunu nasıl çözerim Alıntıyı görüntüle
evetsanıyorum hdd ile kullanıyorsun. bu tarz hatalar win10+hdd ikilisinde olabiliyor.
şuan herşey70 falan az önce hata verdi mavi ekran çözümü bulmam gerek 8gb ram benimki4GB RAM'lı bende bir sıkıntı yok.
Alıntıyı görüntüle
eski sistemimde bu sorunu ben de çok yaşadım. win8.1de böyle bir sorun yok. ya da ssd alman lazım. 120gb sadece içine windows kurulacak bir şey olsa bile yeterli. geri kalan bütün çözümler geçici. bir süre sonra yine başlıyor %100 disk kullanımı yapmaya.evet
hdd kullanıyom
908gb boş alan atmam bu hdd yi 1tb falan dayımın pc si bideeski sistemimde bu sorunu ben de çok yaşadım. win8.1de böyle bir sorun yok. ya da ssd alman lazım. 120gb sadece içine windows kurulacak bir şey olsa bile yeterli. geri kalan bütün çözümler geçici. bir süre sonra yine başlıyor %100 disk kullanımı yapmaya.
o ztn kapalıWindows 10'u HDD ile kullanmak akıl kârı iş değil. Denediğim için biliyorum, ben SSD kullanmıyorum. Sanki sanal makine içine Windows 10 kurmuşum gibi, öyle yavaş çalışıyor... Microsoftun bize yeni ürün (SSD) aldırmak için yaptığı şeylerden biri... Eskiyi yavaş kullandırtmak.....!
Şu "Exploit Protection" ayarını kapatman belki işini hızlandırır:
Kod:https://www.sordum.net/42349/windows-10-cok-agir-calisiyor-sorunu/
hddyi at demedim. 120gb ssd al. içine windows kur. hddyi depolama olarak kullan, oyunlarını kur.908gb boş alan atmam bu hdd yi 1tb falan
100tl m var ayıp olmasın ramazan bayramında para toplarsam ssd alırımhddyi at demedim. 120gb ssd al. içine windows kur. hddyi depolama olarak kullan, oyunlarını kur.
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR: Amazon.com.tr100tl m var ayıp olmasın ramazan bayramında para toplarsam ssd alırım
amozondan hariç bi yer yurt içinden goronada gelir belki allah korusun pc düzeldi ssd bulmaya dönek biz pc sorunu çözüldü arkaplanda kapadımPatriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR: Amazon.com.tr
70 lira daha bulursan bunu alabilirsin
amazon yurtiçinden gönderiyor ürünleri. istersen aynı fiyata n11de de var ama amazon dünyanın en güvenli online alışveriş sitelerinden biri. o yüzden amazondan attım.amozondan hariç bi yer yurt içinden goronada gelir belki allah korusun pc düzeldi ssd bulmaya dönek biz pc sorunu çözüldü arkaplanda kapadım