berkay SİCİMLİ 80+ Silver Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 3,265 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,700 Konum Aydın İsim BERKAY SİCİMLİ 26 Şubat 2021 #1 Arkadaslar masaüstümde baya birikmişti dosyalar oyunlar vs bende klasörledim hepsini klasör içine attım fakat bazı simgeler beyaz oldu
Arkadaslar masaüstümde baya birikmişti dosyalar oyunlar vs bende klasörledim hepsini klasör içine attım fakat bazı simgeler beyaz oldu
F Ferdi31 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Ferdi 26 Şubat 2021 #2 Bendede aynı şekilde ama klasore atmayınxada beyaz oluyor niyeyse realtekin driveride ayni sekilde beyaz
Bendede aynı şekilde ama klasore atmayınxada beyaz oluyor niyeyse realtekin driveride ayni sekilde beyaz
berkay SİCİMLİ 80+ Silver Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 3,265 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,700 Konum Aydın İsim BERKAY SİCİMLİ 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ferdi31 yazmış: Bendede aynı şekilde ama klasore atmayınxada beyaz oluyor niyeyse realtekin driveride ayni sekilde beyaz Devamı için tıklayın... valla bende masaüstüne atıncada su an beyaz oluyor
Ferdi31 yazmış: Bendede aynı şekilde ama klasore atmayınxada beyaz oluyor niyeyse realtekin driveride ayni sekilde beyaz Devamı için tıklayın... valla bende masaüstüne atıncada su an beyaz oluyor