Word Power Point gibi uygulamaları nereden kurabilirim?
Süresiz ücretsiz değil mi?Ücretsiz Microsoft 365 Online | Word, Excel, PowerPoint
Web için Microsoft 365 ile Word, Excel, PowerPoint ve OneNote dosyalarını görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.www.microsoft.com
Ömür boyu seçeneği olması lazımSüresiz ücretsiz değil mi?
Bunlar yüklenmedi ama bilgisayara. Yükle dediğimde '' PC veya Mac bilgisayarınıza en son uygulamaları yüklemek için Microsoft 365'in premium sürümünü edinin '' Böyle uyarı aldımÖmür boyu seçeneği olması lazım
Paralı hocam tabii LibreOffice kullanabilirsinBunlar yüklenmedi ama bilgisayara. Yükle dediğimde '' PC veya Mac bilgisayarınıza en son uygulamaları yüklemek için Microsoft 365'in premium sürümünü edinin '' Böyle uyarı aldım
BilemiyorumHocam bunu office çevrimiçinde kullansam bir eksisi falan var mı ?
Crack bulaşmak istemiyorum zaten. Şimdi bunu online kullanınca eksik özellik falan olcak mı onu merak ettim çok fazla lazım olan bir şey de değil şimdi office uygulamalarıBurada desteklenmesi yasak olan yollar dışında sadece online olarak kullanabilirsin yoksa paralı.
Olmayacaktır ama istersen siteye girip arayüze bakabilirsin.Crack bulaşmak istemiyorum zaten. Şimdi bunu online kullanınca eksik özellik falan olcak mı onu merak ettim çok fazla lazım olan bir şey de değil şimdi office uygulamaları