Böyle ayırmıştım ama geri tek bir yer yapamadım.Diski GPT olarak biçimlendirmen lazım. Yedek bölüm falan var mı o diskte?
Şimdi yedeğiniz falan yok değil mi? Şimdi size yapmanız gereken şeyi söyleyeceğim ama tüm veriler siliniyor bunu yaparsak.Böyle ayırmıştım ama geri tek bir yer yapamadım.
Sadece ekran kartı biosunu ve driver güncellemesini yaptım başka birșey yokŞimdi yedeğiniz falan yok değil mi? Şimdi size yapmanız gereken şeyi söyleyeceğim ama tüm veriler siliniyor bunu yaparsak.
Tamam o zaman. Oradaki her şeyi Sil yapın. Sonrasında da bu videodaki şeyi yapın.Sadece ekran kartı biosunu ve driver güncellemesini yaptım başka birșey yok
Yaptım oldu şimdi bios güncellemesi silindi mi orayı anlamadım ben tekrardan mı güncelleme yapcamTamam o zaman. Oradaki her şeyi Sil yapın. Sonrasında da bu videodaki şeyi yapın.
Yok, BIOS güncellemesiyle bunun alakası yok. Kullanabilirsiniz.Yaptım oldu şimdi bios güncellemesi silindi mi orayı anlamadım ben tekrardan mı güncelleme yapcam
Windows kurarken ekran gitti ama kasa hala çalışıyor ne yapayım şimdiYok, BIOS güncellemesiyle bunun alakası yok. Kullanabilirsiniz.
Nasıl yani? Ne oldu da gitti?Windows kurarken ekran gitti ama kasa hala çalışıyor ne yapayım şimdi
Hani kurulum yaparken yeniden başlatıyor ya yeniden başlatırken ekran gitti ama kasa çalışıyorNasıl yani? Ne oldu da gitti?
Eğer yeniden başlamadıysa kendiniz kapatabilirsiniz.Hani kurulum yaparken yeniden başlatıyor ya yeniden başlatırken ekran gitti ama kasa çalışıyor