formatsız sıfırlayabilirsiniz arama kısmına sıfırlama yazın çıkıyor zatenmerhaba pc'de yer açılması için pc yi sıfırlamak istiyorum win7 ye geri mi döner yoksa win10 kalır mı bir de format gibi ek şeyler gerekiyor mu
temiz kurulum derken? sürücüyü tümüyle temizle mi yaniWindows 10'da kalır. Temiz kurulum yapmanız daha doğru olacaktır.
Hayır. Flash belleğe ISO dosyası oluşturup format atmaktan kastetmiştim.temiz kurulum derken? sürücüyü tümüyle temizle mi yani
temiz kurulum tam olarak ne oluyor?Windows 10'da kalır. Temiz kurulum yapmanız daha doğru olacaktır.
o konulara pek hakim değilim pc'ye yer açacağım derken bilgisayarı çökertmek istemiyorumHayır. Flash belleğe ISO dosyası oluşturup format atmaktan kastetmiştim.
siz hiç uğraşmadan windowsu silmeden sadece uygulamaları falanmı sıfırlamak istiyorsunuz yoksa windowsu tamamen kaldırıp farklı bir windows yüklemekmitemiz kurulum derken? sürücüyü tümüyle temizle mi yani
ben sadece bilgisayarımda yer açmak istiyorum farklı bir windows vesayre değil.siz hiç uğraşmadan windowsu silmeden sadece uygulamaları falanmı sıfırlamak istiyorsunuz yoksa windowsu tamamen kaldırıp farklı bir windows yüklemekmi
direk windowsdan sıfırlayın hocam usb falan uğraşmayın hocamben sadece bilgisayarımda yer açmak istiyorum farklı bir windows vesayre değil.
tamam teşekkürler 124gb hdd var ortalama kaç saat sürer ?direk windowsdan sıfırlayın hocam usb falan uğraşmayın hocam
bilmem hocam hddnin hızına bağlıtamam teşekkürler 124gb hdd var ortalama kaç saat sürer ?
bilmem hocam hddnin hızına bağlı