Windowsu etkinleştirin sorunu

Merhaba @RTX3070 ,

İnternette 10-20 TL'ye satılan OEM ürün anahtarlarından söz ediyorum.
Merhaba @Treyarch,

Forumun belki de %70'i, Dünya'da Windows kullananların belki de yaklaşık yarısı bunları kullanıyordur. Bu tip anahlarların güvenlik sıkıntıları tam olarak nelerdir, nasıl bir tehlike arz ederler?

İyi günler.
RTX3070

@RTX3070 ,

Bu tip anahtarları satan yerler yurt dışından kutulu geldiği için ucuz geldiğini söylese de yurtdışında'da oldukça ucuza satılan, tıpkı burada olduğu gibi satıcılar mevcut. Bu anahtarlar yasal yollar ile elde edilmiyor, Microsoft gerekli adımları uygulamak için elinden geleni yapsa da kolay kolay önüne geçebilecek gibi durmuyor.

İyi günler.

Merhaba @Treyarch,

Forumun belki de %70'i, Dünya'da Windows kullananların belki de yaklaşık yarısı bunları kullanıyordur. Bu tip anahlarların güvenlik sıkıntıları tam olarak nelerdir, nasıl bir tehlike arz ederler?

İyi günler.
RTX3070
Güvenlik sıkıntısı yok, herhangi bir güvenlik sorunu falan yok.
Windows konusunda OEM keylerin nasıl elde edildiği yazılı zaten.
Elde ediliş şekli farklı, son kullanıcı bizlere bir etkisi yok.
Ben bunu kullanmam diyenler 1899 TL'ye orijinal Pro alabilir. 🙃

Komut istemi üzerinden etkinleştirerek KMSPICO ile etkinleştirilmiş bir işletim sistemine sahip oluyorsun. Çünkü KMSPICO yazılımının kodlarını kullanıyorsun. Aynı zamanda ederi 1.000 TL'den daha fazla olan bir şeyi ücretsiz elde ederek korsan Windows etkinleştirmiş oluyorsun.

Korsan Windows etkinleştirip, etkinleştirmemek kullanıcıya bağlı. Daha task manager'ı açamayan adamlar bilgisayar kullanmaya çalışıyor. (Senden bahsetmiyorum)

Genel olarak önerilecek bir işlem değil. Ama uygulayıp uygulamamak kullanıcının elinde.

Edit : Kullanıcılar daha hangi Windows versiyonunu kullanacağını bilmeden böyle işlere girişmeye çalışıyorlar. Oyun oynayacak veya office programları kullanacak standart bir ev kullanıcısı, gidiyor Windows 10 Pro kullanmaya kalkışıyor.

İyi günler.

O parayı Windows'a vermem zaten, güvendiğim yabancı bir siteden 13 dolara aldım. Windows en fazla 250 TL eder bence. 1900 etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,971
Üyeler
190,843
Son üye
subu
Geri