Millet benim deneme sürümü bitti de OEM key almadan Windows etkilestir yazısını nasıl kaldirabiliriz
ya bi yavaş ol ben atacaktım yaÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
Bu çalışmadı nedense bi gitti sonra geri geldiÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
ya bi yavaş ol ben atacaktım ya![]()
Etkinlestiremedigini raparloadi falan diyor olmuyorya bi yavaş ol ben atacaktım ya![]()
cevap var mı@keremcnsz24 bi bakarmısın reyiz
iyi diyorsun da windows lisansı almak da yürek ister nerden bulcam 2k parayıCMD Üzerinden Windows etkinleştirmek veya OEM ürün anahtarı almak yerine Windows lisansını satın alınız. OEM key ve CMD üzerinden etkinleştirme yöntemleri güvenilir yöntemler değildir. Uygulamamanız önerilir.
![]()
Windows 10 Home ve Pro Karşılaştırması | Microsoft Windows
Hangi Windows 10 sürümünü satın alacağınıza tam olarak karar verin. Microsoft'un kapsamlı kontrol listesiyle Windows 10 Home ve Pro'yu karşılaştırın ve seçiminizden emin olun!www.microsoft.com
o da düşük bi miktar değil ki yani bu durumda onu alamam@FreyTush ,
İlla Windows 10 Pro veya üst sürümleri kullanacaksınız diye bir kural yok. Bu sürümler bir şirket çalışanı olmadığınız sürece gerekli değil.
1.300 TL gibi bir fiyata Windows 10 Home sahibi olabilirsiniz.
sen satın aldın mı@FreyTush ,
İlla Windows 10 Pro veya üst sürümleri kullanacaksınız diye bir kural yok. Bu sürümler bir şirket çalışanı olmadığınız sürece gerekli değil.
1.300 TL gibi bir fiyata Windows 10 Home sahibi olabilirsiniz.
sen satın aldın mı
merak ettım
Hadi CMD'yi anladım da OEM Key'ler laptop'larda bile var nasıl güvenli olmuyor?CMD Üzerinden Windows etkinleştirmek veya OEM ürün anahtarı almak yerine Windows lisansını satın alınız. OEM key ve CMD üzerinden etkinleştirme yöntemleri güvenilir yöntemler değildir. Uygulamamanız önerilir.
![]()
Windows 10 Home ve Pro Karşılaştırması | Microsoft Windows
Hangi Windows 10 sürümünü satın alacağınıza tam olarak karar verin. Microsoft'un kapsamlı kontrol listesiyle Windows 10 Home ve Pro'yu karşılaştırın ve seçiminizden emin olun!www.microsoft.com