Windowsun Media Player'ına alternatif media player önerisi

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Windowsun hem şu yeni medya player'ı hemde filmler ve tv adlı diğer oynatıcısını sevmiyoru çoğu videoyu açarken ilk saniyelerde bi siyah ekranla yada donuk bir görüntü ile karşılıyor ve şu discordda atılan troll webm dosyalarınıda oynatamıyor. Bu yüzden yeni bir media player arayışındayım fakat VLC gibi media playerlar çok tip arayüze sahip. Yani arayüzü güzel olan ve güçlü bir media player arıyorum. İçinde reklam ve premium üyelik falan barındırmazsada güzel olur.

Windowsun hem şu yeni medya player'ı hemde filmler ve tv adlı diğer oynatıcısını sevmiyoru çoğu videoyu açarken ilk saniyelerde bi siyah ekranla yada donuk bir görüntü ile karşılıyor ve şu discordda atılan troll webm dosyalarınıda oynatamıyor. Bu yüzden yeni bir media player arayışındayım fakat VLC gibi media playerlar çok tip arayüze sahip. Yani arayüzü güzel olan ve güçlü bir media player arıyorum. İçinde reklam ve premium üyelik falan barındırmazsada güzel olur.
Vlc nigthly kurun yeni arayüz için. Koyu tema bile mevcut. Arayüzü ayarlardan eskiye ayarlayabiliyorsunuz da.

Marjinal bir şey arıyorsan Splash'ı tavsiye edebilirim.

K-Lite Codec Pack ile birlikte gelen MPC-HC'yi öneririm.
Hocalarım arayüzde önemli benim için, windows 11 ile o tarz uygulamalar kullanınca insanın gözüne batıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marjinal bir şey arıyorsan Splash'ı tavsiye edebilirim.
Araştırdım diğerlerine göre iyi duruyor, kullanıp bakıcam hocam

Geri