Rehber Windowsunuzu 10 kata kadar hızlandırabilceğinizi biliyor muydunuz ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
Dostlarım Selamlar,

Bugün sizlere Hp Victus 15 ile windowsumuzu nasıl 10 kata (!) kadar hızlandırabiliriz bunlardan bahsedeceğim öncelikle bu özellik tüm laptop ve bilgisayarlarda gerçekleşiyor bilmenizi isterim.

Videolu Anlatım
İlk olarak Windows + R tuşuna Basıp çalıştır kısmını açıyoruz.

Sonrasında aşağıda vermiş olduğum kodu girerek
1690625434871.png

sysdm.cpl

sistem özellikleri kısmına giriş yapıyoruz burdan yukarıda bulunan gelişmiş butonuna basıyoruz
1690625495400.png

Gelişmiş ayarlardan performans kısmının ayarlarına tıklıyoruz

1690625531701.png

sonrasında en iyi performans için ayarla diyerekten windowsun bizlere sunmuş olduğu gereksiz şeylerden kurtuluyoruz

ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyor işlem tamamdır.

windowsun bize sunduğu gereksiz şeylerden kurtulduk

Dostlarım Selamlar,

Bugün sizlere Hp Victus 15 ile windowsumuzu nasıl 10 kata (!) kadar hızlandırabiliriz bunlardan bahsedeceğim öncelikle bu özellik tüm laptop ve bilgisayarlarda gerçekleşiyor bilmenizi isterim.

Videolu Anlatım
İlk olarak Windows + R tuşuna Basıp çalıştır kısmını açıyoruz.

Sonrasında aşağıda vermiş olduğum kodu girerek
Alıntıyı görüntüle
sysdm.cpl

sistem özellikleri kısmına giriş yapıyoruz burdan yukarıda bulunan gelişmiş butonuna basıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Gelişmiş ayarlardan performans kısmının ayarlarına tıklıyoruz

Alıntıyı görüntüle

sonrasında en iyi performans için ayarla diyerekten windowsun bizlere sunmuş olduğu gereksiz şeylerden kurtuluyoruz

ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyor işlem tamamdır.

windowsun bize sunduğu gereksiz şeylerden kurtulduk
bunu bilmeyen yok zaten

Animasyonları kaldırdığından eski-harddiskli pc lerde gözle görülür fark olur ancak güncel sistemlerde çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum

Tabi hızlanma olur sonuçta zaman alan animasyonları kaldırıyorsunuz. Ancak güncel sistemlerde şahsen bu şekilde kullanmazdım. Animasyonlar olmayınca biraz değişik geliyor göze hoş gelmediği zamanlar olabiliyor.

Tabi hızlanma olur sonuçta zaman alan animasyonları kaldırıyorsunuz. Ancak güncel sistemlerde şahsen bu şekilde kullanmazdım. Animasyonlar olmayınca biraz değişik geliyor göze hoş gelmediği zamanlar olabiliyor.
hocam ben kendi laptopumda kullanıyorum şuanda gayet memnunum gözüme tuhaf geldiği anda değiştiririm hiç sorun olmaz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,813
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri