Yani her hangi vir zararı yok yapılabilir ben yapıyorum aradaSizce yapılmalımı?
Bende hep yapıyordm onun için Sordum Oyun performansını etkilermi sizce?Yani her hangi vir zararı yok yapılabilir ben yapıyorum arada
Bu bir paket yöneticisinin (winget) komutu. Zararı yok.Sizce yapılmalımı?
Performansa Faydası oluyormuBu bir paket yöneticisinin (winget) komutu. Zararı yok.
Bu bir paket yöneticisinin (winget) komutu. Zararı yok.
Bu soruya kimse cevap veremez. Bu şey performans ile ilgisiz çünkü. Bu bir paket yöneticisi dediğim gibi. Siz buradan CPU-Z gibi winget'e kayıtlı yazılımların güncellemesini vs. otomatik kuruyorsunuz. O hata ise iki yazılımın sürümünü bilemediği için kurmamış. Kurmak için dediği şekilde komutu girmeniz gerekiyormuş.Performansa Faydası oluyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
böyle bi hata aldım ama hocam
Tam olarak ne yazmam lazım cmd yeBu soruya kimse cevap veremez. Bu şey performans ile ilgisiz çünkü. Bu bir paket yöneticisi dediğim gibi. Siz buradan CPU-Z gibi winget'e kayıtlı yazılımların güncellemesini vs. otomatik kuruyorsunuz. O hata ise iki yazılımın sürümünü bilemediği için kurmamış. Kurmak için dediği şekilde komutu girmeniz gerekiyormuş.
Sadece --all komutunun yanına --include-unknown eklemen lazım.Tam olarak ne yazmam lazım cmd ye
Rica etsem sırasıyla tam halini yazarmısınSadece --all komutunun yanına --include-unknown eklemen lazım.