A asper 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 93 Reaksiyon skoru 36 19 Temmuz 2022 #1 wireless gamepad arıyorum internette yenilenmiş dualshocklar gördüm onlardan almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
wireless gamepad arıyorum internette yenilenmiş dualshocklar gördüm onlardan almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Beatific3 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1,144 Reaksiyon skoru 438 19 Temmuz 2022 #2 asper yazmış: wireless gamepad arıyorum internette yenilenmiş dualshocklar gördüm onlardan almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum Devamı için tıklayın... Ds4 lerin geneli replika oluyor. Dolaptan 8 nesil xbox gamepad'i almanı öneririm paran varsa 9 nesil.
asper yazmış: wireless gamepad arıyorum internette yenilenmiş dualshocklar gördüm onlardan almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum Devamı için tıklayın... Ds4 lerin geneli replika oluyor. Dolaptan 8 nesil xbox gamepad'i almanı öneririm paran varsa 9 nesil.
C cicibebe 80+ Silver Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3,279 Reaksiyon skoru 2,780 19 Temmuz 2022 #3 DS4 pc için direkt destek yok. Bazı uygulamalar sayesinde kullanılıyor. Tavsiyem Xbox gamepad'i almanızdır. Ben 2014'ten kalma x360 gamepad kullanıyorum o dahi bir sorun çıkarmadı.
DS4 pc için direkt destek yok. Bazı uygulamalar sayesinde kullanılıyor. Tavsiyem Xbox gamepad'i almanızdır. Ben 2014'ten kalma x360 gamepad kullanıyorum o dahi bir sorun çıkarmadı.