Neler Yeni

Öneri Wireless gaming kulaklık önerisi

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar profesyonel olarak Valorant oynayan birisiyim. O yüzden kendime sağlam ses kasabileceğim kaliteli bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Mikrofon aşırı önemli değil, orta seviye mikrofon yeterli kalite olarak. Wireless olmak zorunda bu arada. HyperX Cloud 3 Wireless veya Razer BlackShark V2 Pro Wireless nasıldır? Bütçe 5-6k Max 7k

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
corsair void elite 7,1 wireless kullanıyorum gerek fps gerek mğzik dinlemede memnun eder

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
Emir
Fps icin dediginiz icin cloud 3 wireless alip gecin

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
Emir
En iyisi omu blackshark v2 proda çok hoş
Razer kulakliklar bana gore alınmaz.Barracuda x i cok oven var fakat malzeme yapisi bile kotu.Blackshark v2 icinde boyle.Itopya magazasinda hs80 almaya gittigimde denemistim.Oyuncak gibi desem yeridir

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer kulakliklar bana gore alınmaz.Barracuda x i cok oven var fakat malzeme yapisi bile kotu.Blackshark v2 icinde boyle.Itopya magazasinda hs80 almaya gittigimde denemistim.Oyuncak gibi desem yeridir
Hs80 max önerende var o nasıl sizce oyun için

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mert ash
Arkadaşlar profesyonel olarak Valorant oynayan birisiyim. O yüzden kendime sağlam ses kasabileceğim kaliteli bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Mikrofon aşırı önemli değil, orta seviye mikrofon yeterli kalite olarak. Wireless olmak zorunda bu arada. HyperX Cloud 3 Wireless veya Razer BlackShark V2 Pro Wireless nasıldır? Bütçe 5-6k Max 7k
blackshark v2 pro hocam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hs80max der susarım gerisine bakmana bile gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,294
Üyeler
160,670
Son üye
zaho
Top Bottom