B A T U H A N
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 325
Corsair void elite wireless almayi düşünüyorum, bluetooth gerekir mi yoksa direkt tak çalıştır mı?
Direk takıp kullanabilirsinCorsair void elite wireless almayi düşünüyorum, bluetooth gerekir mi yoksa direkt tak çalıştır mı?
Wireless kartında bazen bluetooth olabiliyor 2 si arada olanlardan alın.Corsair void elite wireless almayi düşünüyorum, bluetooth gerekir mi yoksa direkt tak çalıştır mı?
Wireless kartında bazen bluetooth olabiliyor 2 si arada olanlardan alın.
Bende var aynı model ve Kendi alıcısından bağlanıyorum.Eğer cihazın harici adaptörü varsa gerekmez ama Bluetooth bir cihaz ise ve adaptör bulunmuyor ise kendiniz bir Bluetooth adaptör almanız gerekebilir.
Kendi alıcısı var hocam kasaya takıp kullanabilirsinizLink atayım kulaklığın hocam ben pek anlamam o işlerden
Çok iyi indirime girmiş . 1200 liraya almıştım benCorsair Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011202-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Post automatically merged:
Bunu alacağım.
Bluetooth olmadan kullanabilir değil mi?Çok iyi indirime girmiş . 1200 liraya almıştım ben![]()
Evet hocam kendi alıcısı mevcut Bluetooth olmadan da kullanabilirsiniz ve çekim mesafesi gayet uzun oluyorBluetooth olmadan kullanabilir değil mi?