Çözüldü✓ Wireless klavye önerisi 2.7k

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,398
2700ü pek geçmeyecek wireless şekilde klavye önerir misiniz? Siyah olsa iyi olur ve kablosuz olması şart ve f tuşları olmalı. Rapid Triger felan filan işim olmaz güzel Dursun yeterli siyah setupuma da uyumlu olsun tamam. F87 pro siyah düşündüm ama bütçemin üstünde.

2700ü pek geçmeyecek wireless şekilde klavye önerir misiniz? Siyah olsa iyi olur ve kablosuz olması şart ve f tuşları olmalı. Rapid Triger felan filan işim olmaz güzel Dursun yeterli siyah setupuma da uyumlu olsun tamam. F87 pro siyah düşündüm ama bütçemin üstünde.
w60 olabilir f tuşları var ama fn ile kullanıyosunuz doğrudan f1-f2 gibi değil fn+1 fn+2 şeklinde %60 olduğu için bu bütçedede wireless o mantıklı

Şoyle Fn tuşuna basarken (basılı kalırken) 1 tuşuna basın o fn1 olarak olur bunkadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten en f/p ürün

%60 çok küçük hocam beceremem onu.

Link varmı hocam
Hocam link yasak geçen 1 uyarı puanı aldım link attığım için siz tarayıcınıza wraith w60 yazın çıkar

Ön sipariş diyor hocam o nedir daha stokta yok mu demek? Sesi nasıl birde şarjı vesaire nasıl gidiyor? F75 f87 felan nasıldır kötü değil diye biliyorum.
Elimde var ön sipariş size söylediği tarihte gönderilecek bide kablolu onuda belirteyim

Hocam link yasak geçen 1 uyarı puanı aldım link attığım için siz tarayıcınıza wraith w60 yazın çıkar

Elimde var ön sipariş size söylediği tarihte gönderilecek bide kablolu onuda belirteyim
Hocam kablolu işime yaramaz. Zaten ağır FPS oyuncusu değilim aramıyorum performans 8k Hz felan. Başka öneriniz yok mu TKL veya %75?

@t1nerx

AKKO MONSGEEK FUN68 HE Black

Nasıldır?

Hocam kablolu işime yaramaz. Zaten ağır FPS oyuncusu değilim aramıyorum performans 8k Hz felan. Başka öneriniz yok mu TKL veya %75?
Hocam %60 sorsanız bilirim ben çok %75 bilmiyorum bu arada siz alisamam demişsiniz hocam bende ilk öyle düşündüm sonra alınca 1 hafta geçmeden alıştım

@t1nerx

AKKO MONSGEEK FUN68 HE Black

Nasıldır?
Bakayım hocam haber veririm

Hocam güzel duruyor özellik bakımından nerdeyse aynı w60 la Snap tap göremedim zaten FPS oyunu oynamıyorum demişsiniz size gerekmez kablosuz olması güzel gibi benim düşüncem böyle

Hocam bu model nasıldır arkadaşın attığı siyah rengi hoşuma gitti @t1nerx

Hocam güzel duruyor özellik bakımından nerdeyse aynı w60 la Snap tap göremedim zaten FPS oyunu oynamıyorum demişsiniz size gerekmez kablosuz olması güzel gibi benim düşüncem böyle
Hangi klavye için söylüyorsunuz hocam bunları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,795
Üyeler
189,726
Son üye
Ybeez
Geri