Çözüldü✓ Wireless klavye önerisi 2.7k

Bu güzel duruyor RGB açıkken 20 saat kapalıyken 100 saat şarj olmadan çalışabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu model nasıldır arkadaşın attığı siyah rengi hoşuma gitti @t1nerx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi klavye için söylüyorsunuz hocam bunları
Attığınız

Hocam bu model nasıldır arkadaşın attığı siyah rengi hoşuma gitti @t1nerx

Alınmaz. Yalıtım ve PCB olarak kötü bir ürün. Ayrıca manyetik klavyeleri kablosuz kullanırsanız stabilite sorunları çıkıyor ve hissiyat olarak mekaniklerin gerisinde. Bana kalırsa manyetiğin dandiğini alacağınıza mekaniğin iyisini alın.

Alınmaz. Yalıtım ve PCB olarak kötü bir ürün. Ayrıca manyetik klavyeleri kablosuz kullanırsanız stabilite sorunları çıkıyor ve hissiyat olarak mekaniklerin gerisinde. Bana kalırsa manyetiğin dandiğini alacağınıza mekaniğin iyisini alın.
Ajazz Ak820PRO nasıldıe hocam siyah olanı? O mekanik ve kablosuz şarjlı uzun gidiyormuş baya.

2700ü pek geçmeyecek wireless şekilde klavye önerir misiniz? Siyah olsa iyi olur ve kablosuz olması şart ve f tuşları olmalı. Rapid Triger felan filan işim olmaz güzel Dursun yeterli siyah setupuma da uyumlu olsun tamam. F87 pro siyah düşündüm ama bütçemin üstünde.
gameraider k1he

Yay sesi, yay kırılması gibi şeyler. Belki fixlenmiştir benim arkadaşım Fish Switch versiyonunu kullanıyor dediğim sorunları yaşamadı.
Hocam peki aula f87 ile farkı nedir. Bütçeden biraz kazansam acaba önümde daha alacak çok parça var. Hatta direkt sorum f87 alınır mı?

Alınır ama AK820 Pro daha başarılı bir klavye.
Hocam bence onu alayım daha monitör standı barlight gibi türlü şeyler alacağım. Ama renkte karar veremedim :D onda kronik bir sorun duymadım şarjıda güzel gidiyormuş.

Hocam bence onu alayım daha monitör standı barlight gibi türlü şeyler alacağım. Ama renkte karar veremedim :D onda kronik bir sorun duymadım şarjıda güzel gidiyormuş.

Fiyatının en iyi ürünlerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,862
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri