Neler Yeni

Wireless kulak içi kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan Sarıçayır
1-2k Civarında wireless kulak içi kulaklık arıyorum, tavsiyesi olan varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2k Civarında wireless kulak içi kulaklık arıyorum, tavsiyesi olan varmı ?
Yoğun olarak spor salonunda da kullanacağım bu yüzden kulaktan düşmesi önemli. Ayrıca mikrofonda ortalama olabilir.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Samsung Buds 2

xTURANN

80+ Silver
JBL Tune 230NC Aldım 1700 TL'ye. Sesi iyi ama bazı özellikleri kötü.
Mesela kulaklığın tekini kullanmak istediğinde aktif gürültü engellemeyi açamıyorsun. Ya diğerini de çıkarıp cebine atıcaksın ya da ikisinide kullanacaksın. Başka çaresi yok. Ayrıca şarkı ilerletme özelliği kapanmıyor. Yani şöyle, mesela elini kulaklığın üstüne getirdiğinde bir şekilde algılıyor ve şarkıyı ilerletmeye başlıyor. Şimdi diyebilirsiniz yapma fakat böyle kalmıyor bu. Şapka ya da sweat giyip kapşonunu çektiğinizde de algılıyor ve durmaksızın şarkının süresini ilerletiyor. Mesela bazen kulaklık hiçbir şekilde çalışmıyor, tap touch gibi bi sistem var, tepki vermiyor. Kutuya koyup kapağını kapatıp açmanız lazım ki kendine gelsin.

Bunun yanı sıra uygulaması çok güzel, bassları tizleri ayarlayabildiğiniz özel bölümü var. Şuan ismini unuttum.
Kulaklığın üzerinde 1, kutuda 3 farklı silikon uçla geliyor. Küçük - orta ve büyük olmak üzere.
Kafanızı sallasanız da düşmüyor, koşu bandında falan düşmez. Fakat bunun için silikon ucunu iyi seçmeniz lazım. Kulağınıza Tam oturması şart..

Size Tavsiyem, Hangi Model Kulaklık Alırsanız Alın, Uzun Yapı da Olmasına Dikkat Edin. Hem Daha Hoş Duruyor hem de Dokunması falan daha kolay. Mesela Xiaomi Ear Buds Basic 2 Kullandım, Tap Touch Değilde Buton Şeklindeydi. Şarkı Atlamak İçin 2 Kere Basıyordun falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,238
Üyeler
164,636
Son üye
Kirpiyadam
Top Bottom