2.4ghz ile bağlanabilen kulaklık demek.Soru yukarıda
Bluetooth lu kulaklık.Soru yukarıda
Yani şey mi bir adaptör var usb ile kasaya takıyorsun sonra kulaklığı o adaptör mi takıyorsun öyle bir şey mi?Bluetooth lu kulaklık.
kablosuz kulaklık
Şey değil mi adaptör var onu takıyorsun kasaya onun ile bağlantı kuruyorsun2.4ghz ile bağlanabilen kulaklık demek.
Usb alıcısı olur.
Anlamadım ama doğruYani şey mi bir adaptör var usb ile kasaya takıyorsun sonra kulaklığı o adaptör mi takıyorsun öyle bir şey mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şey değil mi adaptör var onu takıyorsun kasaya onun ile bağlantı kuruyorsun
kablosuz mouselar gibi, sadece flash bellek gibi bir şey takıyorsun makineye, o da veri iletişimi yapıyorYani şey mi bir adaptör var usb ile kasaya takıyorsun sonra kulaklığı o adaptör mi takıyorsun öyle bir şey mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şey değil mi adaptör var onu takıyorsun kasaya onun ile bağlantı kuruyorsun
Ha tamam sağol ben de bunu sordum işteWireless = Kablosuz
Sadece sinyal alan ufak bir USB'yi aygıta bağlıyorsun ve kablosuz olarak bağlantı kuruyorsun. Örnek olarak wireless mouse, kulaklık olabilir.
kablosuz mouselar gibi, sadece flash bellek gibi bir şey takıyorsun makineye, o da veri iletişimi yapıyor
Teşekkürler aradığım cevabı verdinizkısaca ufak bir usb yi bilgisayara takarak kablo kullanmıyorsun genelde 2.4ghz oluyorlar
EvetYani şöyle bir usb ile bağlanan bir adaptör var o var mı wireless da
kablosuz mouselar gibi, sadece flash bellek gibi bir şey takıyorsun makineye, o da veri iletişimi yapıyor