gaming için sanırımBütçe 3-4k. Beyaz wireless ve mikrofonu iyi olan varsa atarsanız iyi olur. G435 iyi gibi ama daha iyisi varsa diye soruyorum.
Evet ama genel kullanımda kullanabilceğim olursa fena olmaz.gaming için sanırım
Razer barracuda x öneririm. 13 saat kafamda kalsa bile acıtmıyor. Ben 2020 model kullanıyorum. Yeni modelleri çok daha iyidir.Evet ama genel kullanımda kullanabilceğim olursa fena olmaz.
sana bu kulaklığı öneririm bende var 1 senedir kullanıyorum sıkıntı yok şuan tek sıkıntısı ilk aldığımda şarjı 5 saat fln dayanıyo kullandıkça o sorunda gidiyor şuan 1 gün boyunca kullanıyorumBütçe 3-4k. Beyaz wireless ve mikrofonu iyi olan varsa atarsanız iyi olur. G435 iyi gibi ama daha iyisi varsa diye soruyorum.
sana bu kulaklığı öneririm bende var 1 senedir kullanıyorum sıkıntı yok şuan tek sıkıntısı ilk aldığımda şarjı 5 saat fln dayanıyo kullandıkça o sorunda gidiyor şuan 1 gün boyunca kullanıyorum
Xantares alışkanlıktan kullanıyordur onu. Birde biraz garip bir tipi var onun. G435 daha mantıklı gelio bana.corsair void elite rgb
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski olsa bile xantaresin kullandigi kulaklik
mikrofon kalitesi parasını haketmiyor ve oyun bakimindan meh bir kulaklıkXantares alışkanlıktan kullanıyordur onu. Birde biraz garip bir tipi var onun. G435 daha mantıklı gelio bana.
O zaman alınmaz.mikrofon kalitesi parasını haketmiyor ve oyun bakimindan meh bir kulaklık
O pahalı maalesef.Wireless oyun içinse HyperX cloud 3 wireless öneririm geneldede fena performansı yok açıkçası