Hs80 alacaksan özellike max yazısına dikkat et hocam normal hs80de pil daha düşükTeşekkür ederim, kullandıysanız pil ömrü ne kadar gidiyor
Ses kartı derken? Anlamadım anakarta mı monte ediliyor?Oyun için en iyi kulaklık olduğundan bahsediliyor yanında ses kartı ile geldiğinden dolayı ses kartı sayesinde müzik performansı diğer oyuncu kulaklıklarına göre çok çok daha iyi çok fark var denemiştim. Bütceni biraz aşar ama bunu alabilirsin ömürlük
![]()
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 14.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kaç metreye kadar rahat sencehs80 kullanıyorum memnunum genel olarak birkaç eksi olarak kafan büyükse biraz sıkabilir bir de bence wireless mesafesi pek iyi değil
Oyun için en iyi kulaklık olduğundan bahsediliyor yanında ses kartı ile geldiğinden dolayı ses kartı sayesinde müzik performansı diğer oyuncu kulaklıklarına göre çok çok daha iyi çok fark var denemiştim. Bütceni biraz aşar ama bunu alabilirsin ömürlük
![]()
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 14.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanında gelen dongle mı denir bilmiyorum ses kartı görevi görüyor. İncelemelerini izleyebilirsin. Bilgisayara bağlıyosun ve kulaklıkta 2 adet pil var bittiği zaman öbürü takıyorsun pil olarak epeyde attığın saat olarak fark baya gözüküyor can sıkıcı biraz ama diğer kulaklıklarda şarjı bittiği zaman kablo ile şarj edip kablolu kullanmak zorundasın şarj olana kadar bunda hiç bir şekilde öyle bir dert yokSes kartı derken? Anlamadım anakarta mı monte ediliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç metreye kadar rahat sence
Kullanım süresi bakımından hs80 maz baya bi fark atıyor gibi gözüküyor ve neden bilmem ama steelseriesin kulakliginin kullanım yeri sadece telefon/tablet gözüküyor ama uyumlulukta windows var
Dostum birçok foruma baktım ve hepsinde olumsuz yorumlar var, önerin için teşekkür ederim ama bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Bütçemi 15kya da cikarabilirim ama bu kulaklık söylenilenlere göre bu fiyatı hak etmiyorYanında gelen dongle mı denir bilmiyorum ses kartı görevi görüyor. İncelemelerini izleyebilirsin. Bilgisayara bağlıyosun ve kulaklıkta 2 adet pil var bittiği zaman öbürü takıyorsun pil olarak epeyde attığın saat olarak fark baya gözüküyor can sıkıcı biraz ama diğer kulaklıklarda şarjı bittiği zaman kablo ile şarj edip kablolu kullanmak zorundasın şarj olana kadar bunda hiç bir şekilde öyle bir dert yok
Uyumluluk internetteki bütün modellerde bilgisayar için mevcut XBOX ve ps için 2 model var ama iki modelde PC desteği var. Menzil olarak da ben genelde sigaraya balkona çıkıyorum kesilmiyor odada kesilme şansı hiç yok zaten ama bazen balkonda gidip geliyorkullandığım kulaklık epeyde menzili 15m gözüküyor menzil olayı bence tamamen evinin büyüklüğüne bağlı
.
Forumlardaki kötü yorumları bulabilirsen atar mısın genelde iyi oluyo benim baktıklarım belki bende almaktan vazgeçerimDostum birçok foruma baktım ve hepsinde olumsuz yorumlar var, önerin için teşekkür ederim ama bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Bütçemi 15kya da cikarabilirim ama bu kulaklık söylenilenlere göre bu fiyatı hak etmiyor
Örnek forum 1Forumlardaki kötü yorumları bulabilirsen atar mısın genelde iyi oluyo benim baktıklarım belki bende almaktan vazgeçerim![]()