Wireless kulaklık önerisi

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,445
Tek istediğim kablosuz olması hayvan gibi ses kasanlardan değilim adamın nerden geldiğini ayıksam yeter, mikrofonuda sesimi insani bir şekilde aktarsın rahat olsun yeter dışarıya ses verse de olur. bütçe 2.5k teşekkürler şimdiden fuxi h7 düşünüyorum.

fuxi h7 malzeme kalitesi olarak zayıf biraz ses kalitesi çok iyi diyebilirim ama maks düzey az geliyor ama bana yetiyordu kırıldı bendeki ss arctis nova 7x aldım ses kalitesinde bi fark hissedemedim cidden ama tavsiye olarak yine bütçeyi biraz arttırırsan atk n9 var
bunun pro versiyonunu beklemeni tavsiye ederim daha uygun senin bütçene de uyar şuanlık stok yok o gelirse direk al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer bütçe yetmez dersen çok da fazlla seçenek yok zaten

fuxi h7 malzeme kalitesi olarak zayıf biraz ses kalitesi çok iyi diyebilirim ama maks düzey az geliyor ama bana yetiyordu kırıldı bendeki ss arctis nova 7x aldım ses kalitesinde bi fark hissedemedim cidden ama tavsiye olarak yine bütçeyi biraz arttırırsan atk n9 var
bunun pro versiyonunu beklemeni tavsiye ederim daha uygun senin bütçene de uyar şuanlık stok yok o gelirse direk al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer bütçe yetmez dersen çok da fazlla seçenek yok zaten
o kadar çıkamam hocam bir kulaklık için. v2x denen laneti 2 sene kullandım, çöp kullansam daha iyi olacaktır eminim. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...MIxsDYz4u5kwMV_6KDBx1dWDSBEAAYAiAAEgIOf_D_BwE
bu nasıldır sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,597
Üyeler
190,398
Son üye
hammAAA
Geri