Wireless Kulaklık ( Oyun Amaçlı )

BlueRush1

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Yaklaşık 3 yıldır Hyperx Cloud Alpha S kullanıyorum yeni bir kulaklık almak istiyorum mikrofon kalitesi hiç önemli değil aklımda 4 tane model var

1. Steelseries Nova Pro
2.Logitech G pro x 2
3.Logitech G Astro A50
4.AKG K371BT

Logitech G pro kullandım 2 yıl parasını asla hak etmeyen bir ürün ses yükseklik yok artırmak için dolby kullanıyordum rezillik. Konfor olarak 10/6 veriririm hyper x den iyidir. Ancak ses olarak şuan kullandığın Logitechden daha iyidir :D

Hiç düşünmeden nova pro al geç.
Listedeki bütün kulaklıklardan ses ve konfor olarak çok daha iyi. Harici ses kartı ve anfi desteği ile stüdyo kulaklıklarla rekabet edebilecek tek gaming kulaklık.
Nova pro incehesap veya bir kaç sitede 11 civarlarına düşüyor takip ederek 11-12 Bin TL aralığında yakayabilirsin

oldum olası logitech ürünlerini sevemedim. benim önerim steelseries den yana fakat illa kablosuz olsun demezsen nova pro nun kablolu modeli daha iyi

Logitech G pro kullandım 2 yıl parasını asla hak etmeyen bir ürün ses yükseklik yok artırmak için dolby kullanıyordum rezillik. Konfor olarak 10/6 veriririm hyper x den iyidir. Ancak ses olarak şuan kullandığın Logitechden daha iyidir :D

Hiç düşünmeden nova pro al geç.
Listedeki bütün kulaklıklardan ses ve konfor olarak çok daha iyi. Harici ses kartı ve anfi desteği ile stüdyo kulaklıklarla rekabet edebilecek tek gaming kulaklık.
Nova pro incehesap veya bir kaç sitede 11 civarlarına düşüyor takip ederek 11-12 Bin TL aralığında yakayabilirsin
Stüdyo kulaklıklarıda baktım şuan kullandığım ses kartı umc202hd bu ses kartının yeteceği fazla seçenek yok gibi onun için nova pro yu çok düşündüm ses kartını yükseltip kablolu stüdyo kulaklık almak yerine Nova pro daha uygun geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,580
Üyeler
188,447
Son üye
behlulkacar
Geri