Wireless Mouse Alınır Mı ?

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
Rival 3 Wireless düşünüyorum. 2.4ghz olsa da gecikme anlamında kablolu performansı vermeyeceğinden şüpheliyim. Sizce alınır mı sensörü nasıl mouse'un ?

Rival 3 Wireless düşünüyorum. 2.4ghz olsa da gecikme anlamında kablolu performansı vermeyeceğinden şüpheliyim. Sizce alınır mı sensörü nasıl mouse'un ?
Hocam o gecikme muhabbetleri eskide kaldı. Elimde Razer Basilisk X hyperspeed ve HP Omen Photon Wireless var. 2 Arkadaşım Logitech G305 kullanıyor. Daha gecikmeyi hissedebilen olmadı. Diğer wireless mouse konularına da bakabilirsiniz alan veya kullananlarda bana katılacaktır. Yukarıda bahsettiğim tüm mouseları tavsiye ederim kendince artıları var. Rival 3 hakkında bilgim yok.

Son düzenleme:
Hocam o gecikme muhabbetleri eskide kaldı. Elimde Razer Basilisk X hyperspeed ve HP Omen Photon Wireless var. 2 Arkadaşım Logitech G305 kullanıyor. Daha gecikmeyi hissedebilen olmadı. Diğer wireless mouse konularına da bakabilirsiniz alan veya kullananlarda bana katılacaktır. Yukarıda bahsettiğim tüm mouseları tavsiye ederim kendince artıları var. Rica 3 hakkında bilgim yok.
G102 lightsync kullanıyorum. G305 ile tasarım benzerliği var ve elime çok iyi oluyor. Araştırıp bir bakayım.

Geri