Wireless Mouse Alınır Mı ?

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
Rival 3 Wireless düşünüyorum. 2.4ghz olsa da gecikme anlamında kablolu performansı vermeyeceğinden şüpheliyim. Sizce alınır mı sensörü nasıl mouse'un ?

Rival 3 Wireless düşünüyorum. 2.4ghz olsa da gecikme anlamında kablolu performansı vermeyeceğinden şüpheliyim. Sizce alınır mı sensörü nasıl mouse'un ?
Hocam o gecikme muhabbetleri eskide kaldı. Elimde Razer Basilisk X hyperspeed ve HP Omen Photon Wireless var. 2 Arkadaşım Logitech G305 kullanıyor. Daha gecikmeyi hissedebilen olmadı. Diğer wireless mouse konularına da bakabilirsiniz alan veya kullananlarda bana katılacaktır. Yukarıda bahsettiğim tüm mouseları tavsiye ederim kendince artıları var. Rival 3 hakkında bilgim yok.

Son düzenleme:
Hocam o gecikme muhabbetleri eskide kaldı. Elimde Razer Basilisk X hyperspeed ve HP Omen Photon Wireless var. 2 Arkadaşım Logitech G305 kullanıyor. Daha gecikmeyi hissedebilen olmadı. Diğer wireless mouse konularına da bakabilirsiniz alan veya kullananlarda bana katılacaktır. Yukarıda bahsettiğim tüm mouseları tavsiye ederim kendince artıları var. Rica 3 hakkında bilgim yok.
G102 lightsync kullanıyorum. G305 ile tasarım benzerliği var ve elime çok iyi oluyor. Araştırıp bir bakayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,324
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri