1500 tl bütçede pilli önermek mantıksız , alınacaksa şarjlı alınmalı.palm grip uyar mı bilmem ama v2 x hyperspeed var
RAZER DeathAdder V2 X HyperSpeed Wireless Gaming Mouse: HyperSpeed Wireless - 7 Buttons, 14K DPI Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER DeathAdder V2 X HyperSpeed Wireless Gaming Mouse: HyperSpeed Wireless - 7 Buttons, 14K DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
G proRival 110 kullnıyorum 3 yıldır. Artık kablosu temassızlık yapmaya başladı. Geçmişken tam geçeyim wireless olsun dedim. Palm grip tutuyorum. Elim orta boy. Bütçe değişebilir
600 saat pil süresine sahip bence pek takılacak bişey değilGlorious Model O Kablosuz Mat Siyah Gaming Mouse
Glorious Model O Kablosuz Mat Siyah Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
şuan bu mouse kullanmaktayım. gayet güzel ama küçük gelebilir benim elinde orta büyüklükte. claw grip tutuyorum ama palm grip' de alışılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500 TL bütçede pilli önermek mantıksız , alınacaksa şarjlı alınmalı.
Bende Rival 110'dan önce rival 3 wireless'a ondan sonrada aerox 3 wireless'a geçtim.Rival 110 kullnıyorum 3 yıldır. Artık kablosu temassızlık yapmaya başladı. Geçmişken tam geçeyim wireless olsun dedim. Palm grip tutuyorum. Elim orta boy. Bütçe değişebilir
O paraya değmezson olarak bu model buldum bütçeye göre. bu model de palm için uygun gibi.
eğer yeni jenerasyon değilse build quality anlamında çöp bence alınmazGlorious Model O bence….