mandog
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,269
renk ama yukarıda arkadaşın attıı bir görselde hbde ikiside 1211 görünüyordu oradan alınablrbu ikisi arasındaki fark nedir
renk ama yukarıda arkadaşın attıı bir görselde hbde ikiside 1211 görünüyordu oradan alınablrbu ikisi arasındaki fark nedir
Palm grip için rezalet shapeLamzu atlantis tüm önerilerden daha iyi 1750tlye onu al
asla degil suan kullaniyorumbilmeden konusma palm tutuyorum ve cok rahat claw icin de guzel palm icindePalm grip için rezalet shape
internette claw sadece kullanilir demisler ama hayir palm icinde uygun eli buyukse cok daha guzelasla degil suan kullaniyorumbilmeden konusma palm tutuyorum ve cok rahat claw icin de guzel palm icinde
overhype mouse alanların çoğu satıyorasla degil suan kullaniyorumbilmeden konusma palm tutuyorum ve cok rahat claw icin de guzel palm icinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
internette claw sadece kullanilir demisler ama hayir palm icinde uygun eli buyukse cok daha guzel
cidden 1750tl nin her kurusuna degcek bir mouse eline olmazsa iade yapsin gecsinoverhype mouse alanların çoğu satıyor
Eline uyarsa hoş
o riski de almaya gerek yok bence ama kişiden kişiye değişir
İade edemiyon açtıktan sonracidden 1750tl nin her kurusuna degcek bir mouse eline olmazsa iade yapsin gecsin
actiktan sonra iade var ha birde olmadi sahibindende sifir satiliyor ordan get ile alsin ona gore iade etsin ama bence iade etmez asik olur hatta isterse benim elimde var 1.7k filan ver kargonu iadeni halledeyimİade edemiyon açtıktan sonraDDDD
İade yok bilader alan adamlar iade edemedikleri için sahibinden sitesinde dolu ilan varactiktan sonra iade var ha birde olmadi sahibindende sifir satiliyor ordan get ile alsin ona gore iade etsin ama bence iade etmez asik olur hatta isterse benim elimde var 1.7k filan ver kargonu iadeni halledeyim