Neler Yeni

Wireless mouse önerisi.

gaintar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Eren Çetin
Bütçe
2000
El ölçüm yaklaşık 21x9.5 cm ve mouse’u genellikle palm grip şeklinde kullanıyorum. Konfor benim için gerçekten önemli, bilek ve parmak ağrılarını en aza indirip uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlayacak bir kablosuz mouse arıyorum. Genelde single player oyunlar oynuyorum, bu nedenle üst düzey e-spor performansı yerine daha çok ergonomi, uzun pil ömrü ve sağlam bir malzeme kalitesi benim için öncelikli konular. buna göre mouse önerisi yapabilir misiniz?

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Orhan
El ölçüm yaklaşık 21x9.5 cm ve mouse’u genellikle palm grip şeklinde kullanıyorum. Konfor benim için gerçekten önemli, bilek ve parmak ağrılarını en aza indirip uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlayacak bir kablosuz mouse arıyorum. Genelde single player oyunlar oynuyorum, bu nedenle üst düzey e-spor performansı yerine daha çok ergonomi, uzun pil ömrü ve sağlam bir malzeme kalitesi benim için öncelikli konular. buna göre mouse önerisi yapabilir misiniz?
Valla 3-4 yıldır LOGITECH G G305 kullanıyorum hiçbir sorun yasamadım tavsiye ederim

Dambıldor

80+ Silver
Biraz daha fiyat çıkıp Deathadder v3 pro büyük ergo mouselardan, eğer daha ortalama boyutlarda düşünüyorsan pulsar v3 es, lamzu thorn da düşünebilirsin. Elo shape diye site var oradan karşılaştirabilirsin mouseları. Deathadder v3 hyperspeed de olabilir o da biraz daha küçük v3 pro modelinden.

Edit:Single icin istiyormussun yukarıdakiler üst performans fps için pardon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,226
Üyeler
163,127
Son üye
girginburak
Top Bottom