Kivili oralet
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Şarjlı ve kısmen kaliteli bir gaming mouse arıyorum. 1000-2000 TL arasına önerebileceğiniz mouse var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
İyi hatırlattın valla stoğa gelmiş tekrardanGüncel fiyatı hakkında bilgim yok fakat bu fiyatlarda ise dragon fly f1 alınabilir
Hellian'ın evinde deneme fırsatım olmuştu fena bir mouse ay başında bende birtane alıcam koleksiyona kaliteli birşeyler girsinİyi hatırlattın valla stoğa gelmiş tekrardanBütçen yetiyorsa bu daha kalitelidir.
![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Güncel fiyatı hakkında bilgim yok fakat bu fiyatlarda ise dragon fly f1 alınabilir
Bu siteyi daha önce duymadım. Güvenebilir miyim ? Ve ürün kalitesi nasıldır ? Katar Pro'dan geçeceğim sırf şarjlı olsun diye kötü bir modele geçmiş olmayayım.İyi hatırlattın valla stoğa gelmiş tekrardanBütçen yetiyorsa bu daha kalitelidir.
![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Benim aklımda bunu almak vardı da bütçeyi denkleştirene kadar stok bitti. Sonra bir daha bir araya getiremedim.Hellian'ın evinde deneme fırsatım olmuştu fena bir mouse ay başında bende birtane alıcam koleksiyona kaliteli birşeyler girsin
Glorious model o ile aynı fiyatta satılması çok garip..Benim aklımda bunu almak vardı da bütçeyi denkleştirene kadar stok bitti. Sonra bir daha bir araya getiremedim.
Mouse premium bir mouse. Site güvenilir.Bu siteyi daha önce duymadım. Güvenebilir miyim ? Ve ürün kalitesi nasıldır ? Katar Pro'dan geçeceğim sırf şarjlı olsun diye kötü bir modele geçmiş olmayayım.
Bu bütçeye alabileceğin en iyi mouse düşünme alBu siteyi daha önce duymadım. Güvenebilir miyim ? Ve ürün kalitesi nasıldır ? Katar Pro'dan geçeceğim sırf şarjlı olsun diye kötü bir modele geçmiş olmayayım.
Glorious Razer gibi bir marka. Zaten rakip markalar. Adı var diye pahalı satıyorlar. Ürünleri kaliteli tabii ama gereksiz pahalı. Markaya para veriyorsun gibi bir şeyGlorious model o ile aynı fiyatta satılması çok garip..
Mouse premium bir mouse. Site güvenilir.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Bu bütçeye alabileceğin en iyi mouse düşünme al
Hocam kutunun içinden 4k hz alıcı çıkıyor mu yarın alıcam biraz acilBenim aklımda bunu almak vardı da bütçeyi denkleştirene kadar stok bitti. Sonra bir daha bir araya getiremedim.