Wireless mouse önerisi

Reaksiyon skoru
29
Şarjlı ve kısmen kaliteli bir gaming mouse arıyorum. 1000-2000 TL arasına önerebileceğiniz mouse var mı ? Şimdiden teşekkür ederim

Güncel fiyatı hakkında bilgim yok fakat bu fiyatlarda ise dragon fly f1 alınabilir
İyi hatırlattın valla stoğa gelmiş tekrardan :D Bütçen yetiyorsa bu daha kalitelidir.

İyi hatırlattın valla stoğa gelmiş tekrardan :D Bütçen yetiyorsa bu daha kalitelidir.
Hellian'ın evinde deneme fırsatım olmuştu fena bir mouse ay başında bende birtane alıcam koleksiyona kaliteli birşeyler girsin

Güncel fiyatı hakkında bilgim yok fakat bu fiyatlarda ise dragon fly f1 alınabilir

Bu siteyi daha önce duymadım. Güvenebilir miyim ? Ve ürün kalitesi nasıldır ? Katar Pro'dan geçeceğim sırf şarjlı olsun diye kötü bir modele geçmiş olmayayım.

Hellian'ın evinde deneme fırsatım olmuştu fena bir mouse ay başında bende birtane alıcam koleksiyona kaliteli birşeyler girsin
Benim aklımda bunu almak vardı da bütçeyi denkleştirene kadar stok bitti. Sonra bir daha bir araya getiremedim.

Bu siteyi daha önce duymadım. Güvenebilir miyim ? Ve ürün kalitesi nasıldır ? Katar Pro'dan geçeceğim sırf şarjlı olsun diye kötü bir modele geçmiş olmayayım.
Mouse premium bir mouse. Site güvenilir.

Glorious model o ile aynı fiyatta satılması çok garip..
Glorious Razer gibi bir marka. Zaten rakip markalar. Adı var diye pahalı satıyorlar. Ürünleri kaliteli tabii ama gereksiz pahalı. Markaya para veriyorsun gibi bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,993
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri