Çok yaşlı gelir hikayesi fena degil ozet okusan da yeterOyun oynarken genelde hikayeye bakıyorum. Ve Witcher 2'ye başlayacağım. 2,70 olmuş 1. Oyun. Alınır mı? Mekanikler vs pişman eder mi?
Ben olsam 1.ci oyunu almam. Mekanikleri yaşlı gelecektir. En azından bana öyle geldi. 2 ve 3'ü oynayın oynayacaksanız
Çok yaşlı gelir hikayesi fena degil ozet okusan da yeter
Teşekkürler.1.yi ben oynamaya çalıştım pişman oldum aşırı derecede yavaş geldi oynanışı. Ona rağmen sonlara gelmiştim ama
Oynanışı daha iyi yapmıyor ama rise of the white wolf moduna bakmanı öneririm çok iyi modPeki, mod falan var mı bunun oynanışını daha iyi yapan?
The Witcher'ı deneyin ve beğenmezseniz özetini okuyarak The Witcher 2'ye geçin.Oyun oynarken genelde hikayeye bakıyorum. Ve Witcher 2'ye başlayacağım. 2,70 olmuş 1. Oyun. Alınır mı? Mekanikler vs pişman eder mi?
1. oyunu 40 saat gibi bir sürede bitirdim uzun sürüyor ilk bölüm aşırı kanser olmuştum fakat yeni özellikler falan alınca eğlenceli bir hal aldı eğer sabredebilirseniz alınOyun oynarken genelde hikayeye bakıyorum. Ve Witcher 2'ye başlayacağım. 2,70 olmuş 1. Oyun. Alınır mı? Mekanikler vs pişman eder mi?