Yani deniyebilirsiniz eğer 3 ü oynamadiysaniz seçebilirsiniz3 ü daha oynamadım hikayesini bilip girmek istiyorum
Yani deniyebilirsiniz eğer 3 ü oynamadiysaniz seçebilirsiniz3 ü daha oynamadım hikayesini bilip girmek istiyorum
1 benim hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan birisi oyunu yarısında bıraktım bitiremedim bile. 1 yüzünden tüm witcher serisine karşı bir nefret besliyorum, 3. oyuna sahibim ama 1den sonra hiç hevesim kalmadı oynamak için.1 ve 2 de çok güzel oyunlar oynayın ikisini de zaten çok ucuzlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız eskidirler bunu unutmayın
oynanmamalı mı ? serideki en iyi hikaye 1. oyuna ait ben 2 defa oynadım büyük keyif alarak 2. oyuna gelecek olursak 2. oyunda gayet keyifli tüm seriyi oynamanızı tavsiye ederim.Bence 1 oynanmamalı, 2 yide oynadım ben fakat mekanikleri vs aşırı derecede kötü olduğu için 1 ve 2 nin hikayesini izlemek yeterli olacaktır. 3. oyun oynanmalı
sen zaten bu witcher evrenine ait değilsin yarıda bırakmakla iyi karar almışsın1 benim hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan birisi oyunu yarısında bıraktım bitiremedim bile. 1 yüzünden tüm witcher serisine karşı bir nefret besliyorum, 3. oyuna sahibim ama 1den sonra hiç hevesim kalmadı oynamak için.
Bence 2. oyunu da oynama direkt 3e başla boş ver.