Neler Yeni

witcher 2 de ioverth mi yoksa roche mı seçeyim

Erdem123

80+ Bronze
witcher 2 de ioverth i mi yoksa roche mu seçeyim birkaç hafta sonra 3 e başlayacam 2 nin kayıtları ile başlamak bişey değiştirir mi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
hangisini istiyorsan oyunun devamı ona göre şekillenecek , witcher 3 ün başında witcher 2 kayıtları ile devam edilsin mi seçeneği soruluyor ama bu seçim witcher 3 ü etkilemiyor , oyunun sonunda yapacağın seçim witcher 3 te karşına bir bölümde çıkacak ona göre o zaman karar verirsin

Erdem123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisini istiyorsan oyunun devamı ona göre şekillenecek , witcher 3 ün başında witcher 2 kayıtları ile devam edilsin mi seçeneği soruluyor ama bu seçim witcher 3 ü etkilemiyor , oyunun sonunda yapacağın seçim witcher 3 te karşına bir bölümde çıkacak ona göre o zaman karar verirsin
siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
siz olsaydınız hangisini seçerdiniz

?
ben iki seçeneği de oynadım fakat ilk seçimimde iorvethi seçmiştim , bence böyle ana seçimlerden önce kayıt alın iki seçeneği de oynayın , witcher 2 nin seçimleri çok keskin oyunu çok farklı yerlere götürüyor

Erdem123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben iki seçeneği de oynadım fakat ilk seçimimde iorvethi seçmiştim , bence böyle ana seçimlerden önce kayıt alın iki seçeneği de oynayın , witcher 2 nin seçimleri çok keskin oyunu çok farklı yerlere götürüyor
çok fark ediyor mu ikisi arasında

oyunun 10 dan fazla saat i kaldı iki kere oynayamam sadece 1 kere oynayıp 3 e geçecem

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
çok fark ediyor mu ikisi arasında

oyunun 10 dan fazla saat i kaldı iki kere oynayamam sadece 1 kere oynayıp 3 e geçecem
iorvethin bölümleri oynayış açısından bir tık daha zevkli onu seçip devam et o zaman

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
tmm sağolun oyun bittiğinde o iki seçenekten tekrar başlayabilir miyim
kayıt almazsanız geri dönemeyebilirsiniz belki , o yüzden orda manuel bir save oluşturun oynamak isterseniz geri dönüş yaparsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom