siz olsaydınız hangisini seçerdinizhangisini istiyorsan oyunun devamı ona göre şekillenecek , witcher 3 ün başında witcher 2 kayıtları ile devam edilsin mi seçeneği soruluyor ama bu seçim witcher 3 ü etkilemiyor , oyunun sonunda yapacağın seçim witcher 3 te karşına bir bölümde çıkacak ona göre o zaman karar verirsin
?hangisini istiyorsan oyunun devamı ona göre şekillenecek , witcher 3 ün başında witcher 2 kayıtları ile devam edilsin mi seçeneği soruluyor ama bu seçim witcher 3 ü etkilemiyor , oyunun sonunda yapacağın seçim witcher 3 te karşına bir bölümde çıkacak ona göre o zaman karar verirsin
ben iki seçeneği de oynadım fakat ilk seçimimde iorvethi seçmiştim , bence böyle ana seçimlerden önce kayıt alın iki seçeneği de oynayın , witcher 2 nin seçimleri çok keskin oyunu çok farklı yerlere götürüyorsiz olsaydınız hangisini seçerdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
çok fark ediyor mu ikisi arasındaben iki seçeneği de oynadım fakat ilk seçimimde iorvethi seçmiştim , bence böyle ana seçimlerden önce kayıt alın iki seçeneği de oynayın , witcher 2 nin seçimleri çok keskin oyunu çok farklı yerlere götürüyor
oyunun 10 dan fazla saat i kaldı iki kere oynayamam sadece 1 kere oynayıp 3 e geçecemben iki seçeneği de oynadım fakat ilk seçimimde iorvethi seçmiştim , bence böyle ana seçimlerden önce kayıt alın iki seçeneği de oynayın , witcher 2 nin seçimleri çok keskin oyunu çok farklı yerlere götürüyor
iorvethin bölümleri oynayış açısından bir tık daha zevkli onu seçip devam et o zamançok fark ediyor mu ikisi arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunun 10 dan fazla saat i kaldı iki kere oynayamam sadece 1 kere oynayıp 3 e geçecem
kayıt almazsanız geri dönemeyebilirsiniz belki , o yüzden orda manuel bir save oluşturun oynamak isterseniz geri dönüş yaparsınıztmm sağolun oyun bittiğinde o iki seçenekten tekrar başlayabilir miyim