Neler Yeni

Witcher 2 Kılıç Edin Görevi

Beren

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,302
Daha oyunun başlarındayım Flotsam kasabasındayım gümüş kılıcım yok ve edinmem lazım ama nereden edineceğim haritada bir yer göstermiyor .

Daha oyunun başlarındayım Flotsam kasabasındayım gümüş kılıcım yok ve edinmem lazım ama nereden edineceğim haritada bir yer göstermiyor .
İnternete görevin adını yazsan bence çıkar witcher 2 hiç oynamadım sadece witcher 3 oynadım ama bir ara bakarım witcher 2 ye oyun nasıl güzel mi ?

İnternete görevin adını yazsan bence çıkar witcher 2 hiç oynamadım sadece witcher 3 oynadım ama bir ara bakarım witcher 2 ye oyun nasıl güzel mi ?
Çıkmıyor dostum ya da çıkıyor ama ingilizce

Sanırım witcher 1 oynamamışsın, ben 1 oynayıp 2yr başladım oyun kaydını 2ye aktarmistim gümüş kılıç vardı. Bir de eğer kılıcın yok ve edinemiyorsan herhangi bir yerden o zaman çelik kılıçla oynayacaksın. Witcher 1 de epey bir süre yaratıkları bile celikle kesiliyor. 30 35 sa@t sonra veriliyor gümüş.

dostum demirci cücelerden alıcaksın

Güzel deneyimlemenizi öneririm görüntüler hala güzel

Hocam demirci cüce var oradan gümüş kılıç yaptırabilirsin ama hemen yaptırmanı tavsiye ederim normal kılıç fazla iyi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,183
Üyeler
173,470
Son üye
msmstf
Geri