İnternete görevin adını yazsan bence çıkar witcher 2 hiç oynamadım sadece witcher 3 oynadım ama bir ara bakarım witcher 2 ye oyun nasıl güzel mi ?Daha oyunun başlarındayım Flotsam kasabasındayım gümüş kılıcım yok ve edinmem lazım ama nereden edineceğim haritada bir yer göstermiyor .
Çıkmıyor dostum ya da çıkıyor ama ingilizceİnternete görevin adını yazsan bence çıkar witcher 2 hiç oynamadım sadece witcher 3 oynadım ama bir ara bakarım witcher 2 ye oyun nasıl güzel mi ?
Bu oyun ile ilgili Türkçe kaynak bulmak çok zor bence biraz araştırın mutlaka çıkar ingilizce ise çeviriden az çok ne dediği anlaşılıyor.Çıkmıyor dostum ya da çıkıyor ama ingilizce
Sanırım witcher 1 oynamamışsın, ben 1 oynayıp 2yr başladım oyun kaydını 2ye aktarmistim gümüş kılıç vardı. Bir de eğer kılıcın yok ve edinemiyorsan herhangi bir yerden o zaman çelik kılıçla oynayacaksın. Witcher 1 de epey bir süre yaratıkları bile celikle kesiliyor. 30 35 sa@t sonra veriliyor gümüş.Daha oyunun başlarındayım Flotsam kasabasındayım gümüş kılıcım yok ve edinmem lazım ama nereden edineceğim haritada bir yer göstermiyor .
dostum demirci cücelerden alıcaksınDaha oyunun başlarındayım Flotsam kasabasındayım gümüş kılıcım yok ve edinmem lazım ama nereden edineceğim haritada bir yer göstermiyor .
nerededostum demirci cücelerden alıcaksın
Güzel deneyimlemenizi öneririm görüntüler hala güzelİnternete görevin adını yazsan bence çıkar witcher 2 hiç oynamadım sadece witcher 3 oynadım ama bir ara bakarım witcher 2 ye oyun nasıl güzel mi ?
nerede
Daha oyunun başlarındayım Flotsam kasabasındayım gümüş kılıcım yok ve edinmem lazım ama nereden edineceğim haritada bir yer göstermiyor .