profil foton çok hoşuma gitti atsana bana ördekleri çok severim.Daha 2 gün önce max payne serisini ve tomb raider ı aldım. Ama bugün baktığımda witcher 3 indirime girmiş. Iade edip almalı mıyım?
Tomb raider ı 1 saat max payne 3 ü daha oynamadım.
max payne 1 ve 2 yi hariç de mi kankaAl bence. İkisi de Witcher 3'ün yanında sönük oyunlar bana kalırsa.
Günümüz için akıcı oyunlar değiller. Zamanında çok güzellerdi ama şuan oynamak için o sabır yok bende.max payne 1 ve 2 yi hariç de mi kanka
Max payne 1 grafik olarak o kadar iyi değil de 2 çok iyi. Max payne serisi zaten çok iyi. Bir de artık mesaj atmayın. Witcher 3 ü aldım. şuanda %90 damax payne 1 ve 2 yi hariç de mi kanka
Ben 2 gün önce almıştım 1 ve 2 çok güzel oyunlar. Tabi sen bilirsinGünümüz için akıcı oyunlar değiller. Zamanında çok güzellerdi ama şuan oynamak için o sabır yok bende.
doğru söylüyorsun ben de zamanına göre yorumladımGünümüz için akıcı oyunlar değiller. Zamanında çok güzellerdi ama şuan oynamak için o sabır yok bende.
1 i almaArkadaşlar bende witcher 3'e başlamayı düşünüyorum. Oyun oynamaya fazla vaktim olmadığı için 1 ve 2.sini oynayamayacağım. Direk Witcher 3 oynayayım mı yoksa 1-2 önemli mi ?
Kötü demedim ki. "Zamanında çok güzellerdi" dedim zaten.Ben 2 gün önce almıştım 1 ve 2 çok güzel oyunlar. Tabi sen bilirsin
witcher 3 oynamayan gamer cksüz erkeğe benzer inşallah ban yememAldım Zaten Witcher 3 ü. CD Projeckt red haterı olarak